Kırmızı Oda, Türk tiyatrosunun ustasını kadroya kattı! Arka Sokaklar yapımcısının projesiyle nam salmıştı

Acun Ilıcalı'nın en fazla ilgi gören projelerinden biri olan ve ikinci sezonda da izleyicisini duygusal hikayeleriyle etkilemeye devam eden Kırmızı Oda dizisi transfere doymuyor. Yeni isimlerle beraber senaryosunu şekillendiren ve her bir karakterin yaşantısının dikkatle takip edildiği Kırmızı Oda dizisine şimdi de ünlü oyuncu Süreyya Güzel katıldı.

Kırmızı Oda, Türk tiyatrosunun ustasını kadroya kattı! Arka Sokaklar yapımcısının projesiyle nam salmıştı
Kırmızı Oda, Türk tiyatrosunun ustasını kadroya kattı! Arka Sokaklar yapımcısının projesiyle nam salmıştı
GİRİŞ 27.10.2021 11:42 GÜNCELLEME 27.10.2021 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şimdiye kadar pek çok oyuncuyu konuk eden ve çeşitli yaşam öykülerine ışık tutan Kırmızı Oda dizisi ikinci sezonda da başarısını koruyabilmek için sürpriz bir transfer hamlesiyle daha izleyenlerin karşısına geçti. Şimdiye kadar ekran başındaki izleyenlerin severek takip ettiği ünlülerin transferinin yapılması ve beraberinde o isimlerin sergiledikleri etkileyici performanslar sayesinde Kırmızı Oda dizisine her daim ilgi gösterilmeye devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

Kısa vadede olduğu gibi uzun vadede de izleyenlerin dikkatini ve merakını canlı tutmak isteyen Kırmızı Oda dizisi bu sefer de başarılı oyuncu Süreyya Güzel ile çok konuşulacak bir anlaşma gerçekleştirdi. Yayına girdiği döneme damgasını vuran Güneşin Kızları ve Bodrum Masalı projelerinde oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı yakalayan ve geniş bir kesimin beğenerek izlediği bir isim haline gelen Süreyya Güzel, Kırmızı Oda'yla ekranların tozunu bir kez daha atacak.

Destan tanıtım fragmanı: ''Dağa göğe yazmaya geldim!'' Eksikleri tam yapıp köleleri hür kılacak...Destan tanıtım fragmanı: ''Dağa göğe yazmaya geldim!'' Eksikleri tam yapıp köleleri hür kılacak...

Bilindiği gibi Süreyya Güzel, son olarak geçtiğimiz sezon final yapan diziler kervanına katılan Masumiyet isimli yapımla kameralar karşısına geçmiş ve burada üstlendiği ''Avukat Beril'' karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı. Sürpriz bir karar sonucunda Kırmızı Oda dizisinde rol almayı kabul eden Süreyya Güzel'in hangi karakterle ve hikayeyle dizi severleri ağırlayacağı şimdiden merak içerisinde beklenmeye başladı.

YORUMLAR 1
  • dobrowski 2 yıl önce Şikayet Et
    kimi koysan fayda etmez artık bu filme erkan gittiği gün bitti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi