Dinar’ın yöresel oyunları Bahar Kapıda’da

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler "Bahar Kapıda" programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor.

Dinar’ın yöresel oyunları Bahar Kapıda’da
Dinar’ın yöresel oyunları Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 15.10.2021 14:29 GÜNCELLEME 15.10.2021 14:29

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir Dinar’da ilk olarak kabak çekirdeği hasadına katıldı. Kabak çekirdeğinin Dinar’da meşhur olduğunu öğrenen Gelir, çekirdeğin tarladan tüketiciye olan yolculuğunu üreticisinden dinledi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra sac başında ekmek yapan teyzelerin yanına gitti. Eskilerin iş yapamayacağını düşünerek zayıf gelin almadıklarını öğrenen Bahar Gelir, teyzelerle birlikte kahkaha dolu bir sohbete imza attı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Dinar düğününe katıldı. Dinar’ın allı pullu yöresel kıyafetlerini giyip eline tahta kaşıkları alan Bahar Gelir, izleyicileri için eğlenceli kareler derledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA
Yayın Tarihi          : 17 Ekim 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...