Camdaki Kız 16.bölüm fragmanı Sedat'ın burnundan fitil fitil getirdi! Yalanını öğrenince kök söktürdü

Gerilim had safhaya çıktığı Camdaki Kız dizisinde geç de olsa gerçeklerle acı bir şekilde yüzleşen Alp, Cana ile evliliğini noktalama kararının sonuna kadar arkasında durur. Camdaki Kız 15.son bölümde, Alp'in öğrendiği gerçeği kimseye anlatmaması için çabalayan Cana ile Sedat'ın ikna çalışmaları başarısızlıkla sonuçlandı. Cana'nın türlü yalanlarına artık kulak asmayan Alp'in soluğu Koroğlular köşkünde almasının ardından Camdaki Kız 16.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 21.10.2021 14:31 GÜNCELLEME 21.10.2021 14:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız dizisinde senelerce Cana tarafından acımasız bir şekilde kandırıldığını ve arkasından çeşitli dümenler çevrildiğini öğrenen Alp'in boşanma kararı damgasını vurdu. Camdaki Kız 15.son bölümde foyası açığa çıkan Cana, ısrarla inkar etme yöntemine başvursa da artık gözü açılan Alp'in inanmaya hiç niyeti yoktur. Uzun yıllar boyunca süren evliliğini sona erdirmek isteyen Alp'in hakikatleri herkese anlatma ihtimalinin yüksek olması Cana ile Sedat'ı ister istemez büyük bir korku ve paniğe sevk eder.

Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Kararlar üst üste sıralandı! Ayrılık ve transfer...Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Kararlar üst üste sıralandı! Ayrılık ve transfer...

Camdaki Kız dizisinde ciddi krize yol açabilecek problemi hiç vakit kaybetmeden çözüme kavuşturmak isteyen Cana, Sedat ile beraber türlü yollar hiç denemiş olsalar da amaçlarına ulaşamazlar. Her ne engelle karşılaşırsa karşılaşsın asla pes etmemeye kararlı olan Cana'nın gönderdiği videoyu gören Alp'in beklenmedik bir hamlede bulunarak Feride'nin karşısına geçmesinin akabinde Camdaki Kız 16.bölüm fragmanı duyuruldu.

Camdaki Kız 16.Bölüm Fragmanı Yayına Girdi!

8 Nisan 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan, şimdiye kadar toplamda 15 bölüm yayınlanan ve her Perşembe akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Camdaki Kız 15.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Yapımcılığını OGM Pictures'in üstlendiği, senaristliğinde Seda Altaylı Tuğutlu'nun bulunduğu ve yönetmenliğinde de Nadim Güç'ün yer aldığı Kanal D ekranlarının en fazla seyredilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız 16.bölüm fragmanı yayına girdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldı

Camdaki Kız Dizisinde Alp'ten Şoke Eden Karar!

YORUMLAR 1
  • Yorumsuz 2 yıl önce Şikayet Et
    İğrenç dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi