Masumlar Apartmanı 44.bölüm fragmanı: Sorunların ardı arkası kesilmiyor! Bu sefer rayına oturdu derken

Büyük bir adım atan Gülben'in tedavi olabilmek için psikiyatr kliniğine gitmeye karar verdiği Masumlar Apartmanı dizisinde Han'dan gelen inanılmaz teklif damgasını vurdu. Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben'le nikahlandığında kendi evinde yaşamak isteyen Esat, Han'ın apartmanının üst katına yerleşmeleri için yaptığı teklifi duyunca şoke oldu. Gülben'le istediği gibi bir hayat kurmak için can atan Esat beklenmedik teklif yüzünden önemli bir yol ayrımına girerken Masumlar Apartmanı 44.bölüm fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 26.10.2021 10:05 GÜNCELLEME 26.10.2021 10:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı dizisinde Esat'la bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak isteyen Gülben, güç de olsa onun şartını kabul edip tedavi olabilmek için ilk adımı atar. Son bölümde, hastalık boyutuna ulaşan aşırı takıntısı yüzünden hayatı boyunca zorluklar yaşayan Gülben, başta şiddetle reddetse de Esat'ın sabırla ikna çalışmaları sayesinde nihayet soluğu psikiyatr kliniğine alır.

Gönül Dağı 37.bölüm fragmanı 'Biz olmaya hazırım!' diyen Dilek'ten heyecanlandıran karar! Yuva kuracakGönül Dağı 37.bölüm fragmanı 'Biz olmaya hazırım!' diyen Dilek'ten heyecanlandıran karar! Yuva kuracak

Masumlar Apartmanı son bölümde evlilik arifesinde olan Gülben'in kontrolünü elinde bulundurmayı ve her şeyin kendi isteğine göre şekillenmesini isteyen Han, Esat'a sunduğu teklifle izleyenleri bir kez daha hayrete düşürdü. Han'ın akıl almaz teklifi karşısında şaşkınlığı gizleyemeyen Esat, onun ciddi ölçüde korumacı bir yapıya sahip olduğunu bilse de aynı apartmanda yaşama fikrine hiç sıcak bakmaz. Hayatına ve kararlarına müdahale edilmesinden yana olmayan Esat, yakın bir zaman içerisinde dünya evine gireceği Gülben'in de Han'ın teklifine onay verdiğini öğrenmesiyle şok üstüne şok geçirirken Masumlar Apartmanı 44.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

Yargı 6.bölüm fragmanı: Ortalığı tozu dumana kattı! Ceylin'i küplere bindiren olay: Fena dağılıyorYargı 6.bölüm fragmanı: Ortalığı tozu dumana kattı! Ceylin'i küplere bindiren olay: Fena dağılıyor

Masumlar Apartmanı Dizisinde Han'dan Esat'a Bomba Teklif!

Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

OGM Medya imzasıyla Gülseren Budayıcıoğlu’nun ''Madalyonun İçi'' adlı romanından uyarlanıp dizi projesi haline getirilen, Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğinde yer aldığı ve 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1'de ekran macerasına atılan Masumlar Apartmanı 44.bölüm fragmanı yayına girdi.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 3
  • Gul 2 yıl önce Şikayet Et
    İnci dizinin prensesiydi gitmesi diziyi bitirdi
    Cevapla
  • Gul 2 yıl önce Şikayet Et
    İnci dizinin prensesiydi gitmesi diziyi bitirdi
    Cevapla
  • Oya,gurcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de öyle incinin diziden ayrilması hiç iyi olmadı.esatın bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı