Camdaki Kız 17.bölüm fragmanı Rezil rüsva ediyor! Sedat söylediklerini duyunca ruhsal çöküntüye uğradı

Camdaki Kız dizisinde örtbas edilen palavralardan haberdar olan Feride'nin had bildirici sözler eşliğinde Sedat'ın canına okuması damgasını vurdu. Camdaki Kız son bölümde, kabul edilemez hatası sebebiyle ömrü boyunca hafızasından silip atamayacağı bir ayar veren Feride'nin Sedat'a savurduğu tehditler heyecanı katlayarak artırdı. Hiç kimseden korkusu olmayan Feride'nin vurucu sözleri ortalığı kasıp kavururken Camdaki Kız 17.bölüm fragmanı paylaşıldı mı?

GİRİŞ 28.10.2021 09:44 GÜNCELLEME 28.10.2021 09:44

Camdaki Kız son bölümde, Gözünden sakındığı Nalan'ın mutluluğunu esas alan ve onun ayağına taş değmesine katiyen müsaade etmeyen Feride'nin son hamlesi çok konuşuldu. En başından beri Sedat'ın yaptığı yanlışların bizzat farkında olan, fakat üzerine titrediği kızının huzurunun bozulmaması adına susmak durumunda kalan Feride nihayet sessizliğini bozmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

Camdaki Kız dizisinde Feride'nin Sedat ile olan yüzleşmesinde başta Nalan olmak üzere etrafındaki diğer tüm insanları bitip tükenmeyen yalanlarıyla kandırdığı gerçeğini bildiğini yüzüne tokat gibi çarpmıştır. Feride'nin ''Sen bu palavraları kendi evindeki devekuşlarına anlat. Kafalarını öyle bir kuma gömmüşler ki, çıkarabilene aşk olsun. Bana sökmez!'' bunlar diyerek Sedat'a rest çekmesinin ardından Camdaki Kız 17.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Kırmızı Oda'da Korona Virüsü paniği yaşanıyor! Vakaların ardı arkası kesilmedi: Sette gerginlik...Kırmızı Oda'da Korona Virüsü paniği yaşanıyor! Vakaların ardı arkası kesilmedi: Sette gerginlik...

Camdaki Kız Dizisinde Ortalığı Ayağa Kaldıran Sahne!

Sedat'a ağzının verini veren Feride'nin, ''Bana bak, aç kulağını beni iyi dinle! Bir daha Cana denen kadınla adın cümle içinde geçerse Nalan'ı bizzat karşıma alıp senin ne mal olduğunu anlatırım. Sadece Nalan'a anlatmakla kalmam, bütün o magazincileri etrafıma toplarım her şeyi ortalığa sayıp dökerim. Kendimi yakarım ama o ateşe seni de sülaleni de kendimle birlikte atarım!'' şeklindeki çıkışı büyük ses getirdi. İşte, izleyenleri ekran başına kilitleyen o görüntüler...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.bölüm fragmanı var mı? Yürekleri ağza getirdi: Tüyler ürperten sahne!Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7.bölüm fragmanı var mı? Yürekleri ağza getirdi: Tüyler ürperten sahne!

Camdaki Kız 17.Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

Yapımcılığını OGM Pictures'in üstlendiği, senaristliğinde Seda Altaylı Tuğutlu'nun bulunduğu ve yönetmenliğinde de Nadim Güç'ün yer aldığı Kanal D ekranlarının en fazla seyredilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız 17.bölüm fragmanı yayına girdi.

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz