Kurtlar Vadisi'nin sinemasında oynadıktan sonra TV'de hiç görünmemişti! Teşkilat'a girmeyi onayladı

Gelmiş geçmiş en unutulmaz dizilerden biri olarak gösterilen Kurtlar Vadisi'nin sempatik ismi Erhan Ufak uzun yıllardır televizyon ekranlarında görünmüyordu. En son 2017 senesinde sinema salonlarında vizyona giren Kurtlar Vadisi Vatan'da oyunculuk tecrübesi yaşayan Erhan Ufak'ın şimdiki adresi belli oldu. ''Güllü Erhan'' karakteriyle akıllarda kalıcı bir bıraktıran Erhan Ufak'ın Teşkilat dizisinde kameralar karşısına geçeceği iddiası ileri sürüldü.

Kurtlar Vadisi'nin sinemasında oynadıktan sonra TV'de hiç görünmemişti! Teşkilat'a girmeyi onayladı
Kurtlar Vadisi'nin sinemasında oynadıktan sonra TV'de hiç görünmemişti! Teşkilat'a girmeyi onayladı
GİRİŞ 02.11.2021 11:34 GÜNCELLEME 02.11.2021 11:34
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi'nin serilerinin tamamında rol üstlenen Erhan Ufak, dizinin final yapmasının ardından herhangi bir dizi projesinde yer almamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sevenleri onun başka bir yapımda kendisini göstermesini beklerken ortaya atılan iddia heyecan seviyesini yukarı taşıdı. Kurtlar Vadisi dizisinde şahsına münhasır tavırlarıyla izleyenlerin hafızasından silinmeyen ve şu anki dönemde bile yaşantısı merak konusu olan Erhan Ufak'ın sürpriz projesi ortalığı çalkaladı.

TRT1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı tarihine geçen sahne! Aylar sonra resmen bir ilk gerçekleştiTRT1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı tarihine geçen sahne! Aylar sonra resmen bir ilk gerçekleşti

Kurtlar Vadisi'nin eskimeyen simaları Hakan Boyav ve Gürkan Uygun'un geçtiğimiz günlerde Teşkilat dizisine transferinin gerçekleştirilmesinin akabinde Erhan Ufak'ın da dahil edileceğine ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 15 yıla yakın bir süredir Pana Film'de oyunculuk mesleğini yerine getiren 43 yaşındaki oyuncu Erhan Ufak'ın Teşkilat ekibine katılacağı iddiası hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanırken, gerek oyuncunun kendisinden gerekse yetkili kişilerden şimdilik bir bir açıklama gelmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 6 senelik macerası noktalanıyor mu? Seyirci eleştiri oklarını sapladı!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 6 senelik macerası noktalanıyor mu? Seyirci eleştiri oklarını sapladı!

YORUMLAR 36
  • Kvp 2 yıl önce Şikayet Et
    Polat bütün bu olayları darbe sonrası için planlamış olarak giriş yapsın, KVP ilk bölümlerinde demişti bütün teşkilatların bir çatı altında toplanmasını istiyorum diye yani bütün bu teşkilatın başı yada başlarından biri olarak giriş yapabilir, teşkilatin son bölümünde öldürülen teröristlerin 4 tanesini başka ekiplerinin yaptığını duydunuz yani başka teşkilatların da olduğunu gördük
    Cevapla
  • Teşkilat 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat daki mensuplar aldı gösterdi onları
    Cevapla
  • Yahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Polat Alemdar gelsin
    Cevapla
  • Yağmur 2 yıl önce Şikayet Et
    Necati Şaşmazı görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Mustafa Coban 2 yıl önce Şikayet Et
    O mehdiliğini ilan etti gelmez.
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle necati şaşmaz diziye girmesi şart oldu. Ekip tamamlanıyor. Abi rolünde yine olmalı
    Cevapla
  • Ahmet shahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin hoş adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...