Orhangazi’den keyifli sohbetler

Bahar Kapıda bu hafta adını Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin oğlundan alan Bursa Orhangazi’den evlere konuk olacak.

Orhangazi’den keyifli sohbetler
Orhangazi’den keyifli sohbetler
GİRİŞ 30.10.2021 09:58 GÜNCELLEME 30.10.2021 09:58

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Bursa Orhangazi’den renkli görüntülerle izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir Orhangazi’de ilk olarak mısır unu üreten bir teyzeyi ziyaret etti. Teyzeyle sohbet eden Gelir, teyzenin anlattıkları karşısında gülme krizine girdi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra bir çocuk parkında elma şekeri satan amcayı görünce soluğu onun yanında aldı. Salıncakta elma şekeri yiyip çocukluğunu hatırlayan Bahar Gelir, ilerleyen yaşına rağmen ekmek parasının peşinde koşan amcayla sohbet etti.

Bahar Kapıda ekibinin son durağı bin bir çeşit turşunun yapıldığı Gedelek oldu. Bahar Gelir pancarından salatalığına birçok sebzenin turşusunun kurulduğu Gedelek’te kazanların başına geçip turşu yapan kadınlara yardım etti.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA
Yayın Tarihi          : 31 Ekim 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...