Topraktan Sofraya tarım şehri Aydın’da

Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Büyük Menderes nehrinin suladığı bereketli ovalara sahip şehir Aydın’dan ekranlara gelecek.

Topraktan Sofraya tarım şehri Aydın’da
Topraktan Sofraya tarım şehri Aydın’da
GİRİŞ 10.11.2021 14:16 GÜNCELLEME 10.11.2021 14:16

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Aydın’ın Kuşadası ilçesinden evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak bir mandalina bahçesine girecek ve mandalina yetiştiriciliği hakkında çiftçilerden bilgi alacak. Daha sonra şeftali bahçesine giren Zeynep Tor, Zeynel Abidin Çengel’in yıllar önce diktiği şeftali ağaçlarının hikâyesini kızı Melek Çengel’den dinleyecek.

Programda ayrıca Davutlar beldesi yolu üzerinde bulunan Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi’ni ziyaret eden Topraktan Sofraya ekibi, zeytinyağının iki bin beş yüz yıl öncesine dayanan tarihini izleyicilere aktaracak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 10 Kasım 2021, Çarşamba

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası