Nadir görülebilecek gelişme! MasterChef Türkiye’de kimsenin vedası böylesine değişik olmamıştı

Geçen hafta ayrılmış olmasına rağmen ikinci fırsat yakalayarak MasterChef Türkiye'de efor sarf eden Azize'nin tekrardan elenmesiyle resmen bir ilk gerçekleşti. ''Hiç kimseye hikayesini bırakan değil, ben hikayesini yazan insanlardanım!'' diyerek vedalaşan Azize, yaptığı samimi itirafıyla MasterChef Türkiye şeflerinin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktırdı.

Nadir görülebilecek gelişme! MasterChef Türkiye’de kimsenin vedası böylesine değişik olmamıştı
Nadir görülebilecek gelişme! MasterChef Türkiye’de kimsenin vedası böylesine değişik olmamıştı
GİRİŞ 29.11.2021 23:26 GÜNCELLEME 29.11.2021 23:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaşantısı boyunca hayallerini kovaladığını ve kadere çok inandığını belirten Azize, programdan ayrılmadan önce MasterChef Türkiye'de en büyük gelme nedenlerinden bir tanesinin Somer Sivrioğlu olduğu açıklamasını gerçekleştirdi. Özellikle Somer Sivirioğlu'nu idol olarak gördüğü itirafında bulunan, onun koca kalıplı ve pamuk yürekli bir insan olarak niteleyen Azize'nin MasterChef Türkiye stüdyosunda söylediği samimi sözleri şeflerin yüzünü güldürdü.

Arka arkaya başrol ayrılıkları şaşkına uğrattı! Kardeşlerim tarihinde daha önce böylesi görülmediArka arkaya başrol ayrılıkları şaşkına uğrattı! Kardeşlerim tarihinde daha önce böylesi görülmedi

Elenmiş olmasına rağmen pozitifliğini ve neşesini kaybetmeyen Azize, ''MasterChef Türkiye'den ''Çok güzel insanlar tanıdım. Gerçekten bana bu hayatta çok güzel kalplerin olabileceğini, kötü giden bir dünyada hala güzel kalplerin olabileceğini öğrettiniz. Hayatım boyunca belki de bu kadar güzel insanı ben bir arada hiçbir zaman göremeyecektim. Dünyaya hep güzel bakıyorum, hiçbir zaman gri veya siyah olmadım. Rengarenk bir dünyayı seçtim ben, siz de bana o rengarenk dünyadan çok güzel renkler sundunuz. Hayatım boyunca sunamayacağım veya yaşayamayacağım şeyleri yaşattınız bana.'' şeklinde ifadelere yer vererek şeflerle vedalaştı.

 Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor! Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor!

YORUMLAR 4
  • Mastercio 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye gol atmış gibi sevindim
    Cevapla
  • Derin 2 yıl önce Şikayet Et
    Azize hayla 1 numara Adanalı
    Cevapla
  • Halime 2 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ doğrusu
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayir değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir