Seyircinin isteğine kayıtsız kalmayan yapımcıdan büyük jest! Yalnız Kurt'taki sürprizi gören bayıldı

Bir dönem Kurtlar Vadisi’nin gerek yapımcılığını gerekse yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav’ın çok konuşulacak projesi Yalnız Kurt’un tanıtım fragmanı dizi seveler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Senaristliğinde Alper Erze ile Murat Koca’nın bulunduğu, yönetmenliğinde ise Çağatay Tosun’un yer aldığı Yalnız Kurt ülkemizin yakın tarihinin penceresini ardına kadar aralamaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 10.12.2021 09:44 GÜNCELLEME 10.12.2021 09:44
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Milyonlarca izleyici Kurtlar Vadisi’nin kemik kadrosu ile beraber çekimlerinin tekrardan gerçekleştirilmesini beklerken Osman Sınav’dan Kurtlar Vadisi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eksikliğini hissettirmeyecek sağlam bir proje geliyor. SineGraf imzasıyla yayın hayatına merhaba diyecek olan Yalnız Kurt, iddialı oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi tutkunlarına hafızalardan silinmeyecek dakikalar yaşatacak.

Aylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transferAylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transfer

Ülkemizde geçmiş yıllarda yaşanan terör, darbe ve cinayetlerin gözler önüne serileceği ve reytinglerde zirveye yerleşmeyi hedefleyen Yalnız Kurt’un hem konsept danışmanlığını hem de proje tasarımını Osman Sınav yapmaya hazırlanıyor.

Dizi sektöründe daha önce böylesi görülmedi! Yargı'nın beğenilen siması 3 dizide birden rol alacakDizi sektöründe daha önce böylesi görülmedi! Yargı'nın beğenilen siması 3 dizide birden rol alacak

Beğeni yağmuruna tutulan Yalnız Kurt tanıtım fragmanında, ‘’Hafıza-i beşer nisyan ila maluldür. Ama artık yeter! Unutma, unutturma. Bizim olduğumuz her yerde onlar da vardı. Kanlı tuzaklar, kara kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler… Efsane yeniden başlıyor. Dumanlı dağ börüsü, dulkadir delisi, Adem’ler evreni, Sahar okların temreni İslam dini kuvveti, seksen bin er heybeti... Yalnız Kurt eli kanlı kuklacıya, acımasız canavar Golyat’a karşı!’’ sözleri damgasını vurdu.

 Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor! Yürek burkan haber: Teşkilat 24.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Çok ağır imtihandan geçiyor!

Yalnız Kurt Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yalnız Kurt’un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşmaktadır?

*Cihan Ünal

*Kürşat Alnıaçık

*Damla Colbay

*Deniz Evin

*Hasan Deniz Yaran

*Murat Han

*Polat Bilgin

YORUMLAR 33
  • Polat Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    boşuna saçma dizilerle uğraşmayın hiç biri kurtlar vadisini tutamaz
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir dizi kurtlar vadisini tutamaz diyer diziler yanında bile geçemez
    Cevapla
  • Adem polat 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke kurtlar vadisi kaos olsa diyer diziler rakip olamaz efsane olurdu
    Cevapla
  • Adem polat 2 yıl önce Şikayet Et
    abdülhey memati Cahit veya söz dizide oynayan yavuz komutan karakterindeki oyuncuları pusat Adanalı karakteri Mehmet akif alakurt kollama dizi oyuncusu Orhan bıyıklı uğur Pektaş bunun gibi sürpriz oyuncuları olsa çok heyecanlı olurdu
    Cevapla
  • izleyici 2 yıl önce Şikayet Et
    Vadide Memati ölünce bende diziyi bıraktım bir daha izlemedim. Memati ve Abdülhey yoksa dizinin tadı olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu