İtiraf vakti geldi çattı! Teşkilat 24.bölüm fragmanında gizli kalmış düşünceler açığa çıkıyor

Akıl almaz oyunu devre dışı bırakmak isteyen Serdar, Teşkilat'ta hayati riski göze alarak daha önce kimsenin üzerinde denenmemiş deneyin kendisine yapılmasını ister. Teşkilat son bölümde, Yıldırım tarafından oluşturulan şartlandırıcıyı zamanı geldiğinde Serdar'a iletmek ve her ne istiyorlarsa onu yaptırabilmek için büyük plan kurulur. Deneyin hayatı geçirildiği esnada Serdar'ın nabzının durmasının ardından Teşkilat 25.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

GİRİŞ 05.12.2021 21:57 GÜNCELLEME 05.12.2021 21:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Serdar'ın eylemleri üzerinde denetim kurabilmek ve arzu ettiği ne varsa ona uygulatmak için beynini inanılmaz bir işlemden geçirmesi Teşkilat'ta gerginliğinin dozunun çoğalmasına davetiye çıkarır. Yıldırım'ın yetkisini sıfıra indirgeyebilmek, korkunç planlarını aktif hale geçirmesinin önüne geçebilmek ve beyninin hakimiyetini tekrardan sağlayabilmek isteyen Serdar'ın radikal kararı Teşkilat son bölümde ortalığı kasıp kavurdu.

Aylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transferAylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transfer

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanında Serdar'dan Zehra'ya Heyecanlandıran İtiraf!

Teşkilat'ta Serdar şimdiye kadar hiçbir insanın üzerinde denenmemiş ve sağlık açısından ölümcül sonuçlar doğurabilecek deneyin kendisine uygulanmasını ısrarla talep eder. Şartlar neyi gerektirirse gerektirsin bir an dahi desteğini esirgemeyen Zehra, riskinin bir hayli yüksek olduğu deney karşısında endişeli tutumunu sürdürürken Teşkilat 24.bölüm fragmanı öncesi korkunç bir hadise patlak verdi. Deneyin gerçekleştirildiği sırada umulmadık durum gelişip Serdar'ın kalbinin atmamaya başladığının görülmesinin ardından Zehra kaybetme korkusunu iliklerine kadar hisseder. Nabzı hissedilemeyen Serdar'ın yaşam savaşını kazanıp kazanmayacağı ise yeni bölümde gösterilecek.

Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!

YORUMLAR 8
  • Haluk 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar'ı Zehra'ya yamadıklarından beri seyretmiyorum.
    Cevapla
  • Teskilat T.c 2 yıl önce Şikayet Et
    Haluk piyes dizinin reytingini 4 de katlar .
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar da tahammülsüz, hiç bir şeyi beğenmeyen ve her iyi şeyi çok çabuk tüketen bir toplum olduk.
    Cevapla
  • abdül 2 yıl önce Şikayet Et
    aşkın olmadığı yerde, flört başlar aşksız hayat, ruhsuz ceset gibidir
    Cevapla
  • ofli hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT çok saçmalamaya başladı, yani klasik Türk filmi dedirtiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti