Nefes kesen itiraf! Camdaki Kız 23.bölüm fragmanı: Çemberi daralan Feride duygu seline kapılıyor

''Beni azat, gideyim baba! Yoluma bakayım.'' diyerek veda eden ve gururunun ayaklar altına alınmasını istemeyen Hayri, Camdaki Kız'da Muzo'nun esip gürlemesine tahammül edemez. Camdaki Kız 22.son bölümde işittikleri karşısında gururu incinen ve bu saatten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının altını çizen Hayri, görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Camdaki Kız 23.bölüm fragmanı paylaşıldı mı?

GİRİŞ 09.12.2021 10:21 GÜNCELLEME 09.12.2021 10:21

Muzaffer'in kendisini milletin ortasında çocuk gibi azarlaması zoruna giden Hayri, iş açısından sağlanan imkanları elinin tersiyle iterek Camdaki Kız'da radikal bir karar almıştır. ''Paran var pulun var, güç sahibisin diye her şeyi söyleyecek misin bana?'' diyerek tepkisini açıkça gösteren Hayri, Camdaki Kız 22.son bölümde duyduğu hakaretleri sineye çekemez.

Olay kararla yayından kaldırılan Fox TV dizisinde oynuyordu! Kuruluş Osman'da ilk defa görüntülendiOlay kararla yayından kaldırılan Fox TV dizisinde oynuyordu! Kuruluş Osman'da ilk defa görüntülendi

Koroğlular malikanesini kendi evi gibi bildiğini ve oradaki insanları da kendi ailesi gibi gören Hayri, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edemeyeceğini vurgulayarak Camdaki Kız son bölümde istifa edeceğini açıklar. ''Koroğlu sayfası benim için kapanmıştır!'' diyerek rest çeken, son derece elverişli koşullar altında çalıştığı ve yüksek maaş kazandığı halde işinden vazgeçmeyi göze alan Hayri, Camdaki Kız'da patronu Rafet'le yolları ayırma tercihinde bulunur. ''Onurumu, haysiyetimi, izzetimi, şerefimi öyle bilmem ne kadar maaşa satamam. Satmak isteyen varsa, gider çalışır ona. Ben çalışmıyorum!'' çıkışıyla son noktayı koyan Hayri, görevinden ayrılma kararıyla Rafet'i şaşkına uğratır. İşte, Camdaki Kız 23.bölüm fragmanı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oynamıştı! TRT1 dizisi Gönül Dağı'na çok konuşulacak transferCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oynamıştı! TRT1 dizisi Gönül Dağı'na çok konuşulacak transfer

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı