'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu değişti mi? Fulya Öztürk neden yok? Değişti mi?

Fulya ile Umudun Olsun programının sunuculuğunu Fulya Öztürk yerine Esra Ezmeci yapıyor? Peki Fulya ile Umudun Olsun'un sunucusu değişti mi? Fulya Öztürk neden yok? Fulya Öztürk'ün ayrılığına ilişkin tüm detaylar ve bilinmeyenler haberimizde...

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu değişti mi? Fulya Öztürk neden yok? Değişti mi?
'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu değişti mi? Fulya Öztürk neden yok? Değişti mi?
GİRİŞ 19.12.2021 08:34 GÜNCELLEME 19.12.2021 08:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fox TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı 'Fulya ile Umudun Olsun'da sunucusunun olmaması izleyenleri oldukça şaşırttı. Programın sunucusu Fulya Öztürk, 3 Aralıktan sonra bugün de ekranda görünmeyince merak iyice arttı. Peki Fulya Öztürk, programda neden yok, ayrıldı mı? İşte tüm detaylar... 

Hafta içi her gün Fox Tv ekranından seyirci ile buluşan 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk koronavirüse yakalandı. Salgın hastalıktan kendisini kurtaramayan Fulya Öztürk, karantinada olması gerektiği için programa ara vermek durumunda kaldı. Daha önce de Covid-19 virüsüne yakalanan Öztürk, ikince kez bu hastalık ile cebelleşiyor. 

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir? 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir?

Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Esra Ezmeci evli mi, asıl mesleği ne? Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Esra Ezmeci evli mi, asıl mesleği ne?

Sunucu koltuğunun boş kaldığı programı psikolog Esra Ezmeci sunuyor. Fulya Öztürk'ün karantina ve tedavi süreci tamamlana dek, programa Esra Ezmeci eşlik edecek. 

Öztürk'ün sosyal medya hesabı üzerinden, hastalığına ilişkin yaptığı paylaşımda "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" ifadelerine yer verdi. 

Bugün yaptığı bir diğer paylaşımda ise, çok halsiz olduğunu dile getirdi. Ötürk, kendisini arayıp soran insanları gördükçe duygulandığının altını çizerek teşekkürünü ifade etti. 

YORUMLAR 9
  • Kaptan Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Acil şifalar diliyorum geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin geçmişolsun hastaolduğunu biliyoruz
    Cevapla
  • İsmail özgür 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Fulya bacım ben bir göçmen abin olarak sana Allatan şifa diliyorum en yakın zamanda salığına kavışıp kanala dönersin bekliyoruz
    Cevapla
  • Nurten turjen 2 yıl önce Şikayet Et
    Nurten turken iyi gunler umarim en kiza zamanda sagliginiza kavusursunuz allahim safi ismiyle sifanizi versin
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu programlar yasaklanmamalı bence lütfen bu programları yasaklamayın çok rica ediyorum sizden ya yapmayın kurban olayım ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...