Amasra’da balık avı

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor.

Amasra’da balık avı
Amasra’da balık avı
GİRİŞ 17.12.2021 14:33 GÜNCELLEME 17.12.2021 14:33

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta tarihi yüzlerce yıl öncesine dayanan Amasra’dan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir Amasra’da ilk olarak deniz kenarında bir yürüyüşe çıktı. Tekneyle balık avlamaya çıkan balıkçılara katılan Bahar Gelir, oltaya gelen balığı görünce sevinçten havalara uçtu. Bahar Kapıda ekibi daha sonra büyük bir balıkçı teknesinde av hazırlığına katıldı. Denize açılmak için hazırlanan balıkçıyla sohbet eden Gelir, kendisini bir anda ağ örerken buldu.

Bahar Kapıda ekibinin son durağı kadınların kendi elleriyle hazırladıkları yiyeceklerin satıldığı pazar oldu. Turşudan erişteye onlarca çeşit yiyeceği gören Gelir, soluğu emekçi kadınların yanında aldı. Onların samimi sohbetlerine eşlik eden Gelir, kah hüzünlendi kah gülme krizine girdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 19 Aralık 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler