TRT1 Gönül Dağı 52.bölüm fragmanı: Asuman için karar vakti! Seçimini hangisinden yana kullanacak?

Geçtiğimiz sezonki başarısını bu sezonda da sürdürmeye devam ve kah güldüren kah ağlatan Gönül Dağı dizisinde sürprizler bitip tükenmiyor. Karnında bebek taşıdığı müjdesini veren Dilek'in mutluluğuna diyecek yoktur ve heyecanına sevdiklerini de ortak etmek ister. Gönül Dağı dizisinde Taner, Dilek'in çocuk sahibi olacağını öğrendikten sonra eşi benzeri bulunmayan bir sevinç yaşar. İşte, Gönül Dağı 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 14.02.2022 09:49 GÜNCELLEME 14.02.2022 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uzun soluklu bir yapım olmasına rağmen ilk günkü tazeliğini koruyan ve kemikleşmiş hayran kitlesine sahip Gönül Dağı'nda mutluluk verici gelişme yaşanacak. Son bölümüyle seyircilerin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturan Gönül Dağı'nda Dilek, anne olacağını öğrenmesinin ardından sevinçten içi içine sığmaz.

Gönül Dağı'nda aldığı müjdeli haberi sevdikleriyle de paylaşmak isteyen Dilek'in heyecanı gözlerinden okunur. En başından beri önüne çıkan engellere meydan okuyarak Dilek'le mutlu bir yuva kuran Taner'in babalık duygusunu tadacağını öğrenenler en az onlar kadar heyecanlandı. 

Dilek, yakında evladını kucağına alacağı gelişmesini paylaşırken hissettiği kuvvetli duygular ekran başındaki seyircisine de yansıdı. Bu gelişmenin hemen arkasından Taner için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, 'Biz bir karar vermek zorunda kaldık dede, yollarımızı ayırdık!' diyerek iş konusunda amcaoğullarından ayrı düşeceğini de açıklar.

Köprü Film imzasıyla 17 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren, Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve yapımcılığında ise Ferhat Eşsiz'in bulunduğu Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 1
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Taner bu diziye gitmiyor ve iyi rol yapmiyor yani bence Başrol oyuncusu olamaz ramazan ve veysel süper oynuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi