Mardin’in taş konakları Bahar Kapıda’da

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Mardin Midyat’tan evlere konuk olacak.

Mardin’in taş konakları Bahar Kapıda’da
Mardin’in taş konakları Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 11.03.2022 16:08 GÜNCELLEME 11.03.2022 16:08

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta taş evleri, mistik sokaklarıyla Mardin’in Midyat ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir ilk olarak Mardinli kadınlarla buluştu. Kadınlarla birlikte tandır başında bir yandan hamur yoğurup bir yandan sohbet eden Gelir, köy tereyağını alıp pişirdikleri ekmeğin tadına baktı. Bahar Gelir daha sonra Midyat’ın meşhur taklacı güvercinlerini besledi. Güvercin besicisiyle sohbet eden Gelir, esprileriyle gülmekten kırdı geçirdi.

Bahar Kapıda ekibinin son durağı Mardin’in tarihi konaklarından biri oldu. Burada Mardin kültürüne dair bilgi edinen Gelir, taş evlerin mimarisi karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 13 Mart 2022, Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin