Ramazan'da Kanal7 ve Ülke TV izlenir

On bir ayın sultanı Ramazan tüm coşkusuyla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında karşılanıyor. Ramazan ayının vazgeçilmez programları izleyiciyle buluşacak.

Ramazan'da Kanal7 ve Ülke TV izlenir
Ramazan'da Kanal7 ve Ülke TV izlenir
GİRİŞ 31.03.2022 19:32 GÜNCELLEME 01.04.2022 18:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ekran klasiği haline gelen, yıllardır milyonlarca kişinin kalbine taht kuran Hz. Yusuf da Ramazan ayında Kanal 7 ekranlarındaki yerini alacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizileri Emanet ve Yemin de Ramazan boyunca evlere konuk olacak. Leziz ve anlaşılabilir yemek tarifleri, Nermin’in Enfes Mutfağı ile iftar sofralarına ilham olacak.

Yasin Esirgenç, Dünyanın Tadı ile nefis yemek tariflerini izleyicisine aktarırken, Özlem Tunca Dünyayı Geziyorum ile Ramazan’a özel görüntülerle evlere konuk olacak. Anadolu insanının samimiyetini ekrana taşıyan Gündüz Gece ve Bahar Kapıda programları Anadolu’dan Ramazan manzaralarıyla Kanal 7’de izleyici karşısına çıkacak.

Ramazan ayı boyunca, İlahiyatçı Yazar Dr. Erkan Aydın, “Bursa’dan İftara” programıyla  18.30'da, “Hayati İnanç ile İftar Saati” yazar Mehmet Ercan’ın sunumuyla 19:35'de ve "Uğur Arslan’la Ülke’de Sahur Vakti" 04:00'da Ülke TV’de ekranlara gelecek.

KALPLER İFTAR SAATİ İLE HUZUR BULACAK

İslam dünyasının büyük bir heyecanla beklediği mübarek Ramazan’ın coşkusu Kanal 7’den ekrana yansıyacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla İftar Saati, Ramazan ayı boyunca her gün Zal Mahmut Paşa Camii’nin bahçesinden her gün 18:50’de evlere konuk olacak.

RAMAZAN AYININ MANEVİ HAZZI SAHUR VAKTİ'NDE HAYAT BULUYOR

Ekranların sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleriyle Sahur Vakti, Ramazan ayının maneviyatını ekrandan izleyiciye ulaştıracak.

Sahur Vakti her gece 02:15’te izleyicilerinin sahur sofralarına eşlik edecek.

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TARİFLER NERMİN'İN ENFES MUTFAĞI İLE EKRANDAKİ YERİNİ ALACAK

Gündüz kuşağının sevilen ismi Nermin Gül’ün sunumuyla ekrana gelen Nermin’in Enfes Mutfağı hafta içi izleyicisinin gününü renklendirecek. Benzersiz iftar menülerini ekrana taşıyacak olan Nermin Gül, vereceği püf noktalarıyla günlük yaşamda karşılaşılan sorunlara çözüm bulacak.

İSTANBU'UN ÜNLÜ CAMİLERİ DÜNYAYI GEZİYORUM İLE KANAL'7'DE

Yıllardır yaptığı programlarla dünyayı izleyicisinin ayağına getiren Özlem Tunca Dünyayı Geziyorum’la Ramazan’a özel görüntülerle ekrandaki yerini alacak.

İslam tarihinde önemli anların yaşandığı mekanlar, İstanbul’un camileri ve İslam coğrafyasından Ramazan manzaraları Dünyayı Geziyorum’la her Pazar 15:10’da izleyiciye aktarılacak.

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDAN SEÇKİN LEZZETLER DÜNYANIN TADI'NDA

Birbirinden ilginç yemekler, geçmişten bugüne taşınan yöresel tarifler Yasin Esirgenç’in sunumuyla Dünyanın Tadı ile ekrana taşınacak.

Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri her Cumartesi 15:10’da izleyicisiyle buluşacak.

ANADOLU'DAN RAMAZAN NEŞESİ GÜNDÜZ GECE'DE

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Ramazan’da da Anadolu’yu karış karış gezecek. Türkiye’nin farklı bölgelerinden farklı kültürleri gözlemleyen Kürşat, Anadolu’nun Ramazan geleneklerini her Cumartesi 11:30’da Gündüz Gece ile izleyicisine sunacak.

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN İÇİN YAPILACAKLAR DR. FERİDUN KUNAK'LA EVLERİNİZE SAĞLIK'TA

Verdiği sağlık dolu bilgilerle izleyicisinin yaşam kalitesini arttıran Dr. Feridun Kunak, Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ile sağlıklı bir Ramazan için ipuçlarını ekrana getirecek. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık her Cumartesi 13:10’da Kanal 7’de olacak.

ANADOLU'NUN KAPISI BAHAR KAPIDA İLE AÇILIYOR

Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü Bahar Gelir, Ramazan’da da Bahar Kapıda ile Türkiye’yi gezmeye devam edecek. Gittiği yerlerde kah güldüren kah duygulandıran Bahar Gelir, Anadolu insanının güzelliğini her Pazar 11:30’da izleyicisinin beğenisine sunacak.

İSLAM'IN BAHARI RAMAZAN HAYATİ İNANÇ İLE İFTAR SAATİ'NE

On bir ayın sultanı Ramazan’ın insanlarda uyandırdığı manevi hissiyat, yazar Mehmet Ercan’ın sunumu ve Hayati İnanç’ın gönül dilinden sohbetiyle her gün Ülke TV’de… Hoşgörü, sevgi, paylaşma, birlik ve beraberliğin önemi divan ve halk edebiyatından öne çıkan şiirlerle yaşatılacak.

Maneviyata susayan kalplere dokunacak programda, şairler şairi Sezai Karakoç’un “Ey oruç, diriltici rüzgâr, İslam baharı, Es insan ruhuna inip yüce ilham dağından” dizelerinde olduğu gibi insan ruhunu aydınlatacak.  

Hayat telaşına keyifli bir sohbetle mola verdirecek “Hayati İnanç ile İftar Saati” her gün, yazar Mehmet Ercan’ın sunumuyla, 19:35’de Ülke TV ekranlarında…

UĞUR ARSLAN’LA ÜLKE’DE SAHUR VAKTİ

Ülkede şehir şehir Ramazan kültürü, o şehrin ileri gelenleri, din adamları ve sanatçılarıyla Sahur Vakti Ülke TV stüdyolarına taşınıyor.

Ramazan boyunca her gece sahur vaktinde siz de yaşadığınız şehri Ülke TV’ye taşıyın. Uğur Arslan’la Ülke’de Sahur Vakti her gün saat 04:00’da Ülke TV’de…

RAMAZAN'IN HUZURU BURSA'DAN İFTARA İLE ÜLKE TV'DE YAŞANIYOR

İlahiyatçı Yazar Dr. Erkan Aydın, Ülke TV ekranlarında “Bursa’dan İftara” programıyla Ramazan’ın maneviyatını izleyiciye aktarmaya geliyor. Köklü geçmişi ile tarih ve kültür kenti Bursa’da yer alan Yıldırım Medresesi’nden ekrana taşınacak olan programda Ramazan’ın bereketli sofralarına misafir olunacak.

Aydın, birbirinden değerli ilahiyatçı ve din adamlarıyla birlikte insan hayatında yer eden önemli meseleleri canlı yayında ele alacak. Programda ayrıca akıllara takılan sorulara yanıt aranacak.

Erkan Aydın’la Bursa’dan İftara, Ramazan ayı boyunca iftardan hemen önce 18.30'da canlı yayınla Ülke TV’de.

YORUMLAR 4
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ramazanda herhalde konuların yüzde 80 i kanaat üzerine olur.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Ramazanlar Olsun Amin İnşallah
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv de hangi programlar var.
    Cevapla
  • President 2 yıl önce Şikayet Et
    Orucun (olmayan) zararları. Len Yasin Esirgenç; o kafandaki lâzımlık da ne öyle.???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz