Gönül Dağı'ndan ayrılan Ruhi Sarı, sürpriz diziyle dönüyor! Senaryo icabı hapishaneye gönderilmişti

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Gönül Dağı yapımında üstlendiği ‘’Fikret karakteriyle akıllarda kalıcı iz bırakan Ruhi Sarı’nın sıradaki durağı belli oldu. Gönül Dağı’nda kötü bir karakteri oynamış olmasına rağmen performansıyla seyircinin takdirini kazanan Ruhi Sarı, yakında yayın hayatına başlayacak Kiracı isimli diziyle gümbür gümbür geliyor.

Gönül Dağı'ndan ayrılan Ruhi Sarı, sürpriz diziyle dönüyor! Senaryo icabı hapishaneye gönderilmişti
Gönül Dağı'ndan ayrılan Ruhi Sarı, sürpriz diziyle dönüyor! Senaryo icabı hapishaneye gönderilmişti
GİRİŞ 18.04.2022 10:16 GÜNCELLEME 18.04.2022 10:16

Zahide karakterinin eski eşi Fikret rolüyle ilgi odağına yerleşen Ruhi Sarı, yakın bir zaman sonra ekranlara merhaba diyecek sürpriz bir dizinin oyuncu kadrosuna yerleşti. Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, yapımcılığında da Asena Bülbüloğlu’nun bulunduğu ve senaryosunu ise Nermin Yıldırım’ın yazdığı Kiracı dizisine Gönül Dağı oyuncusu katıldı.

Diriliş Ertuğrul & Kurtlar Vadisi'nde rol alan oyuncudan keyiflendiren haber! Alparslan Büyük Selçuklu’da…Diriliş Ertuğrul & Kurtlar Vadisi'nde rol alan oyuncudan keyiflendiren haber! Alparslan Büyük Selçuklu’da…

Verdiği aranın ardından Kiracı dizisiyle anlaşma sağlayan ve setlere sıkı bir dönüş yapacak olan Ruhi Sarı, Gönül Dağı’ndaki performansıyla takipçilerinden tam not almıştı. Bir apartmanda yaşayan kişilerin yaşam öyküsünün konu olarak işleneceği Kiracı dizisine transfer edilen Ruhi Sarı, Gönül Dağı haricinde Kırmızı Oda, Öğretmen, Ramo, Söz, Menajerimi Ara gibi projelerde de kameralar karşısına geçmiştir.

Teşkilat'ın başroldeki isminden kötü haber! Beğenilen dizide umulmadık bir veda daha yaşanacakTeşkilat'ın başroldeki isminden kötü haber! Beğenilen dizide umulmadık bir veda daha yaşanacak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!