Star TV'nin merak uyandıran dizisi Senden Daha Güzel'e Kuruluş Osman'ın yıldızı geliyor!

İlk oyunculuk deneyimini 2013-2016 yılları arasında yayınlanan Karagül dizisiyle kazanan Burak Çelik'ten sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi. Kuruluş Osman'da hem Alpbaşı hem de Osman Bey'in çok yakın bir dostu ve sırdaşı olarak kameralar karşısına geçen Burak Çelik, Senden Daha Güzel dizisine transfer edildi.

Star TV'nin merak uyandıran dizisi Senden Daha Güzel'e Kuruluş Osman'ın yıldızı geliyor!
Star TV'nin merak uyandıran dizisi Senden Daha Güzel'e Kuruluş Osman'ın yıldızı geliyor!
GİRİŞ 31.05.2022 16:34 GÜNCELLEME 31.05.2022 16:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'da senaryo gereği Moğol Komutanı Balgay tarafından yetiştirilen fakat ilerleyen zamanlarda Osman Bey'in safında yer almaya başlayan Burak Çelik'ten sevindirici haber geldi. Moğol kuvvetlerine ihanet ettiği gerekçesiyle Geyhatu tarafından öldürülen ve Kuruluş Osman'da üstlendiği Göktuğ Alp karakteri ile ekran başındakilerin gönlünü fetheden Burak Çelik, Senden Daha Güzel projesine dahil oldu.

TRT1'in üç başarılı dizisi Gönül Dağı, Teşkilat ile Alparslan Büyük Selçuklu'dan üzücü haber!TRT1'in üç başarılı dizisi Gönül Dağı, Teşkilat ile Alparslan Büyük Selçuklu'dan üzücü haber!

Geleneksel bakış açısına sahip Antepli bir kadın doktor ile Çağdaş prensipler çerçevesinde hareket eden İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun çatışmasının gözler önüne serileceği Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik başrolü üstlenecek. Ayşe Üner Kutlu'nun senaryosunu kaleme aldığı ve Deniz Koloş'un yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek diziye katılan Kuruluş Osman'ın eski oyuncusu Burak Çelik, burada ünlü bir estetik doktorunu oynayacak.

Teşkilat’taki ayrılığı üzmüştü! Arayı fazla uzatmadan sürpriz dizisiyle ortalığı kasıp kavuracakTeşkilat’taki ayrılığı üzmüştü! Arayı fazla uzatmadan sürpriz dizisiyle ortalığı kasıp kavuracak

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Gold Film imzasıyla yakında yayın hayatına başlayacak romantik komedi türündeki Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik'le beraber Cemre Baysel başrolü paylaşacak.

YORUMLAR 11
  • Tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Barboroslarda yer alsa daha guzel olurdu
    Cevapla
  • Tamer 1 yıl önce Şikayet Et
    Başrol Osman gölgede kaliyo diye cikarmisla
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninkine attan inip eşeğe binmek derler. Hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Kayapınarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah göktuğ ah. Senin için sonun başlangıcı bu diziler. Yanlış işler yapıyon.
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Barbaros, Alparslan gibi diziler çok güzel olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi