Zeki Müren Evi Gündüz Gece’de

Türkücü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta tatilcilerin uğrak noktası Bodrum’dan evlere konuk olacak.

Zeki Müren Evi Gündüz Gece’de
Zeki Müren Evi Gündüz Gece’de
GİRİŞ 06.05.2022 17:36 GÜNCELLEME 06.05.2022 17:36

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta görenleri kendisine hayran bırakan manzarası, sıcakkanlı insanları ve eşsiz deniziyle Bodrum’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Gündüz Gece ekibi Bodrum’da ilk olarak denizden sünger toplayan bir balıkçıyla buluştu. Sünger toplamanın zorluklarından bahseden balıkçı, denizde yaşadıklarını Kürşat’a anlattı. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı, Bodrum’a gidenlerin görmeden dönmediği, Sanat Güneşi Zeki Müren’in müzeye çevrilen evi oldu. Ünlü sanatçının eşyalarını yerinde gören Kürşat, Zeki Müren’in bıraktığı izler karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Gündüz Gece ekibi son olarak Bodrum yarımadasının batısında kalan tarihi Myndos Antik Kenti’ne gitti. Kürşat, yıllar içinde deforme olup, bugün sadece sütun ve mozaik kalıntıları haline gelen kenti gezerek, bölgenin tarihi hakkında bilgi verdi.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...