Diriliş Ertuğrul'un Alıncak'ı Engin Benli'den şaşırtıcı değişiklik! Obar'la ağızları açık bıraktırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra herhangi bir projede görünmeyen ve sevenleri tarafından ekranlara dönmesi sabırsızlıkla beklenen Engin Benli, bu sefer Destan dizisiyle anlaşma sağladı. Diriliş Ertuğrul dizisinde yıllar önce üstlendiği Alıncak karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Engin Benli Obar karakteriyle seyirciyi yeniden ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul'un Alıncak'ı Engin Benli'den şaşırtıcı değişiklik! Obar'la ağızları açık bıraktırdı
Diriliş Ertuğrul'un Alıncak'ı Engin Benli'den şaşırtıcı değişiklik! Obar'la ağızları açık bıraktırdı
GİRİŞ 27.05.2022 09:11 GÜNCELLEME 27.05.2022 09:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinde seneler önce senaryo gereği hem Hülagü Han’ın en zalim askerlerinden bir tanesi olan hem de Moğolların komutanlığını yapan Engin Benli’den müjdeli haber geldi. Diriliş Ertuğrul’da rol alma fırsatı elde ettikten ve buradaki başarısıyla isminden geniş kitlelere söz ettirdikten sonra pek çok iddialı yapımda boy gösteren Engin Benli, ATV’ye her Salı damgasını vuran Destan’a transfer edildi.

Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını ters köşe yapacak ayrılık! İlk defa Şahsiyet dizisinde oynamıştıAlparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını ters köşe yapacak ayrılık! İlk defa Şahsiyet dizisinde oynamıştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Beşir Hamdi Korkmaz’ın ortanca oğlu Yaman Korkmaz karakteriyle ilgi odağına yerleşen Engin Benli’nin Destan dizisindeki imajını görenler gözlerine inanamadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul dizisinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Poyraz Karayel, Arka Sokaklar, Savaşçı dizilerinde de kameralar karşısına geçen Engin Benli’nin Destan projesindeki görüntüsü izleyenlerde şaşkınlık etkisi meydana getirdi. 

İşte, Destan dizisi oyuncusu Engin Benli'nin yeni imajı...

YORUMLAR 11
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Destan dizisine geldigi günden sewdiklerim Obar ýüzünden öldü
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ben Kanıt dizisinde tanımıştım...çok iyiydi orda da....dizinin bitmesine üzülmüştüm...belki de suçlular diziden kanıtlardan nasıl kurtulacaklarını öğreniyorlardı ve bu da emniyetin dikkatini çekmiş, rica etmiş olabilirler...kim bilir
    Cevapla
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse diriliş kadar güzelini yapamaz.Evlatlarımıza maneviyat yüklediler.Rollerinin hakkını fazlasıyla verdiler.Emeklerine s as ğlık böyle güzel tarih fizisi seyretmedim.
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu an destan dizisinde oynuyor
    Cevapla
  • Çilekeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes onu kanatta tanidiki hala seyrediyorum kanal 21 de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır