Gönül Dağı'nda Taner'in büyük yıkıma uğrayacağı veda! Ayrılmasını kimse istemiyordu

Gönül Dağı'nda Gülsüm Öğretmen'in kızı Dilek Akgün karakterini oynayan ve ilk bölümden beri izleyenlerin severek seyrettiği oyunculardan biri olan Gülsim Ali'den izleyenleri hüsrana uğratacak haber geldi. Senaryo gereği sınıf arkadaşı ve çocukluk aşkı Taner karakteriyle Gedelli köyünde evlilik yapan Gülsim Ali'nin Gönül Dağı'na veda edeceği iddiasını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Gönül Dağı'nda Taner'in büyük yıkıma uğrayacağı veda! Ayrılmasını kimse istemiyordu
Gönül Dağı'nda Taner'in büyük yıkıma uğrayacağı veda! Ayrılmasını kimse istemiyordu
GİRİŞ 26.05.2022 15:38 GÜNCELLEME 26.05.2022 15:38
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Reytinglerde her hafta istikrarlı bir şekilde başarılı sonuçlar elde eden ve bu hafta TOTAL, AB ve ABC olmak üzere tüm kategorilerin 1.si olan Gönül Dağı'nın başroldeki isminden üzücü haber geldi. Gönül Dağı'nda üstlendiği jeoloji mühendisi Dilek Akgün karakteriyle kısa bir zaman içerisinde milyonların sevgisini kazanan Gülsim Ali'nin kadrodan ayrılacağı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Kuruluş Osman'ın Rabia Ana'sından Kardeşlerim sürprizi! Yıldız Kültür'den heyecanlandıran haberKuruluş Osman'ın Rabia Ana'sından Kardeşlerim sürprizi! Yıldız Kültür'den heyecanlandıran haber

Şimdiye kadar 63 bölüm yayınlanan ve 21 Haziran Cumartesi tarihinde 64.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Gönül Dağı'nın başroldeki ismi Gülsim Ali'nin projeyle yıllarını ayıracağı ileri sürüldü. Söz konusu iddiaları güçlendiren ayrıntı da Gülsim Ali'nin Gönül Dağı'nın yapımcılığında bulunan Ferhat Eşsiz'i Instragram'da takibi bırakması oldu. 

Çığ gibi büyüyen iddiaların hemen sonrasında neye uğradığını şaşıran seyirciler ise sosyal medyada, ''Dilek karakteri ölemez. Dilek ölürse dizi biter.'' şeklinde paylaşımlar gerçekleştirmeye başladı.

YORUMLAR 48
  • SALİH TUNCAY 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi de herkes başrol performansıyla emek sarf ettiği için çok problem olmaz. Gönül Dağı gerçekten bambaşka bir dizi
    Cevapla
  • Tülay 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli konuştunuz herbiri ayrı başrol ....tadında bir dizi hiç problem olmaz , iyi bir performans var dizide birbirlerini aratmazlar
    Cevapla
  • TemholGemun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolu açık olsun. NanKÖR Meryem gitti de ne oldu, yerine gül gibi Mihriban geldi.
    Cevapla
  • Ülkü 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye öyle diyorsun gitmesin tanersiz dilek olmaz
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciritçi Abdullah kalsın da kim giderse gitsin.
    Cevapla
  • Yalanmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Taner ve Dilek yakismiyordu karektere. Simarik iki cocuklardi. sakin uygar ve olgun anadolu kisiligi lazim bizim Yozgata.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı