6 aydır Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu! Barış Arduç'un partneri Fahriye Evcen'den üzen haber...

2017’den bu yana hiçbir dizi projesi ve sinema filmi yapımında görünmeyen, verdiği uzunca bir aranın ardından bu sezonda ilk kez Alparslan Büyük Selçuklu ile kameralar karşısına geçen Fahriye Evcen’den üzen haber geldi. Alparslan Büyük Selçuklu’da Hasan’ın kızı Aybike ve diğer adıyla Akça Hatun karakterini başarılı bir şekilde üstlenen, yapım şirketiyle 1 sezonluk sözleşmesi bulunan Fahriye Evcen’in yollarını ayıracak olması sosyal medyada yankı uyandırdı.

6 aydır Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu! Barış Arduç'un partneri Fahriye Evcen'den üzen haber...
6 aydır Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu! Barış Arduç'un partneri Fahriye Evcen'den üzen haber...
GİRİŞ 29.05.2022 10:21 GÜNCELLEME 29.05.2022 10:21
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

12 Ocak 2017’de yayın hayatına başlayan ve 13 Nisan 2017 tarihinde ise final yapan Ölene Kadar dizisinde başrol oynadıktan sonra herhangi bir projede yer almayan ve son dönemde anlaşma sağladığı Alparslan Büyük Selçuklu’yla isminden söz ettiren Fahriye Evcen’den sevenlerini şaşkına uğratacak haber geldi.

Show TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyorShow TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyor

Senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Feride Kaytan ile Umut Turagay ikilisinin oturduğu Ölene Kadar yapımında Engin Akyürek ile başrolü paylaşan ve şimdilerde Barış Arduç’la Alparslan Büyük Selçuklu’da ekran önüne çıkan Fahriye Evcen kadrodan resmen ayrılıyor.

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanı zirveye çıkaracak proje! Balkan Ninnisi büyük ses getirdiKurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanı zirveye çıkaracak proje! Balkan Ninnisi büyük ses getirdi

Alparslan Büyük Selçuklu’da senaryo gereği Katakalon Kekavmenos tarafından kaçırılan ve tıpkı bir Bizanslı gibi yetiştirilen Akça Hatun karakterini ilk bölümden beri oynayan Fahriye Evcen’in sezon finaline sayılı günler kala projeye veda edeceği haberinin gelmesi hayranlarına üzüntü yaşattı. Tv100’den Birsen Altuntaş’tan alınan habere göre; Akli Film’in kurucusu Emre Konuk ile 1 sezonluk sözleşmesi bulunan ve ikinci sezonda dizide yer alıp almayacağı izleyici kitlesi tarafından merak edilen Fahriye Evcen’in yollarını ayıracağı bilgisine ulaşıldı.

Kuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı’dan kimsenin beklemediği haber! Hayal kırıklığı yaşatan gelişmeKuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı’dan kimsenin beklemediği haber! Hayal kırıklığı yaşatan gelişme

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • H.IBRAHIM UZUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben dizi basladigindan itibaren her bolumunu izledim.Senaryosu eger tarihimizden ilham alinarak yazilmissa filmin senaristi bence tarihi iyi bilmiyor.Cunku Akca(Aka)hatun gercek selcuklu tarihinde sultan Alparslan ile evleniyor.Daha sonra cocuklari oluyor.Ustelik sultan Alparslan esinden once zehirlenmek sebebiyle vefat ediyor.Yapimci sirket ile anlasmasi 1 yillik diyerek Akca hatun karakterini oynayan Fahriye Evcan diziden ayriliyor.Madem ki bas rol oyuncusu o zaman dizinin sonuna kadar anlasabilinirdi.Fahriye Evcan diziden ayrildi diyerek oynadigi Akca karakteri olmek zorunda kalmazdi.Bence Fahriye Evcan rolunde basariliydi.
    Cevapla
  • Erol Ç. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun zihniyetine ters bir karakter o yüzden hiç sevmemiştim bu yüzden izlemiyordum iyi ki ayrılmış. Kaftancı oğlu buna emir vermiştir ayrıl diye
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir üzüldüm bir üzüldüm. Dokunsanız ağlayacağım. İnşallah kocası da kuruluş Osman’dan ayrılır.
    Cevapla
  • İzleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizileri tadında bırakıp bitirilmeli kabak tadı geldi bitmeli
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı