Sharm El Şeyh’in eşsiz plajları Dünyayı Geziyorum’da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Mısır’ın tatil beldesi Sharm El Şeyh’teki gezisine kaldığı yerden devam edecek.

Sharm El Şeyh’in eşsiz plajları Dünyayı Geziyorum’da
Sharm El Şeyh’in eşsiz plajları Dünyayı Geziyorum’da
GİRİŞ 20.05.2022 16:06 GÜNCELLEME 20.05.2022 16:06

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta piramitleriyle ünlü Mısır’ın görenleri kendisine hayran bırakan tatil beldesi Sharm El Şeyh’ten renkli görüntülerle ekranlardaki yerini alacak. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta ilk olarak tekne turuna çıktı. Turkuaz renkli sularda dalış yapan Özlem Tunca ve Yakupcan, denizin altındaki yaşamı keşfetti. Rengarenk balıkları yakından izleyen Özlem Tunca ve Yakupcan izleyicileri için benzersiz kareler derledi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı binlerce yıllık tarihin izlerini bugüne taşıyan müze oldu. Mumyalanmış hayvanları gören Özlem Tunca, Mısır’daki mumyalama geleneği hakkında bilgi verdi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Sharm El Şeyh’in kent merkezine gitti. Özellikle akşamları canlanan caddeleri dolaşan Özlem Tunca, Sharm El Şeyh’te gece hayatını gözlemledi.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:10’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi