Fox TV'den Evlilik Hakkında Her Şey için seyirciyi kızdıracak hamle! Kaldırılacak olmasının nedeni...

Volkan Keskin ile Yusuf Pirhasan ikilisinin yönetmenliğinde bulunduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin takipçilerine hayal kırıklığı yaşatacak bir haber geldi. Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Barış Kılıç, Gökçe Bahadır ve Gökçe Eyüboğlu gibi iddialı isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey reyting savaşına yenik düştü. Reytinglerde umduğunu bir türlü bulamayan ve gittikçe kan kaybetmeye başlayan Evlilik Hakkında Her Şey de final yapan diziler kervanına katılacak.

Fox TV'den Evlilik Hakkında Her Şey için seyirciyi kızdıracak hamle! Kaldırılacak olmasının nedeni...
Fox TV'den Evlilik Hakkında Her Şey için seyirciyi kızdıracak hamle! Kaldırılacak olmasının nedeni...
GİRİŞ 29.05.2022 10:23 GÜNCELLEME 29.05.2022 10:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MF Yapım imzasıyla Salı günleri yayına giren, Toprak Karaoğlu, Seda Çalışır Karaoğlu ve Halil Ersan’ın senaristliğini üstlendiği Evlilik Hakkında Her Şey projesinin hayranlarını hüsrana uğratacak haber geldi. Yapımcılığında Asena Bülbüloğlu’nun bulunduğu ve çekimleri ise İstanbul’da gerçekleştirilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayınca Fox TV tarafından radikal bir karar alındı.

Survivor Türkiye’de korkutucu dakikalar! Nisa Bölükbaşı’dan üzen haber: Kafasını vurup bayıldı ve…Survivor Türkiye’de korkutucu dakikalar! Nisa Bölükbaşı’dan üzen haber: Kafasını vurup bayıldı ve…

21 Eylül 2021 tarihinden bu yana ekran macerasına devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin izlenme oranlarında hedeflenen seviyeye gelememesi nedeniyle yayın hayatı sona erecek. The Split isimli dizi projesinden uyarlanan ve şimdiye kadar toplamda 31 bölüm yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey 31 Mayıs 2022 tarihinde takipçilerini ağırlayacak final bölümüyle ekranlara elveda diyecek.

Teşkilat’ın Pınar Gümüş’ünden kötü haber! Ezgi Şenler’le ilgili sevenlerini üzen gelişme…Teşkilat’ın Pınar Gümüş’ünden kötü haber! Ezgi Şenler’le ilgili sevenlerini üzen gelişme…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    FOX TV kuruldu kurulali toplam 1 saat bakmamisimdir. TV listesinde de hangi siralarda bilmiyorum. Basinda cikan haberlerden görüyorum sadece. Bu tv nin sahibini iyi arastirin. Amaclari belli. Türk aile yapisini bozmak, ahlaksizligi zamanla normal bir hale getirmek, insanlarimizi zehirlemek vs vs. Ama bizim yerli kanallarimizda da ayni seyler var. kac tane diziyi coluk cocuk oturup beraber izleyebilirsiniz..? Ahlaksizlik cogalinca, hirsizlik, soygunculuk, uyusturucu kullanma, dolandiricilik, adam öldürmeler de o derece artiyor. Düsmanlarimizin istedigi de tam bu. Bozuk Türk aile yapisi. Yani yikilmaya müsait aile yapisi. Allah sonumuzu hayir etsin.
    Cevapla
  • Vatandaş Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 okurları Fox izlemez. Bizleri ilgilendirmiyor!
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne ara fox sevici oldunuz siz.
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk baskarda iyi gibiydi . sonra ne la bu dedik . bazi oyuncular hakikaten cok iticiydi . belliydi boyle olacagi
    Cevapla
  • Hakim55 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın isyanı, herkez düşüncesinde hürdür saygı duyun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı