ATV'nin heyecanla beklenen dizisi Sevmek Zamanı'na Diriliş Ertuğrul oyuncusu katılıyor!

TRT1’de unutulmaz dizisi Diriliş Ertuğrul’un üçüncü sezonunda kadroya katılan ve burada üstlendiği Tekfur Vasilius karakteriyle yıldızı parlayan Çağdaş Onur Öztürk’ten hayranlarını sevindirecek haber geldi. Süreç Film imzasıyla yakında ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosuna Diriliş Ertuğrul’un yıldız ismi Çağdaş Onur Öztürk yerleştirildi.

ATV'nin heyecanla beklenen dizisi Sevmek Zamanı'na Diriliş Ertuğrul oyuncusu katılıyor!
ATV'nin heyecanla beklenen dizisi Sevmek Zamanı'na Diriliş Ertuğrul oyuncusu katılıyor!
GİRİŞ 31.05.2022 17:28 GÜNCELLEME 31.05.2022 17:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nalan Merter Savaş’ın senaristliğini üstleneceği ve Yıldız Hülya Bilban’ın ise yönetmenliğini yapacağı Sevmek Zamanı adlı dizinin kadrosuna Diriliş Ertuğrul’un efsanesi Çağdaş Onur Öztürk transfer edildi. Deniz Işın (Firuze), Toprak Can Adıgüzel (Leyla), İlhan Şen (Kaan) ve Serenay Aktaş (Leyla) gibi birbirinden iddialı isimlerin başrolünü paylaşacağı Sevmek Zamanı dizisinde Çağdaş Onur Öztürk’ün de yer alacak olması hayranlarını sevindirdi.

Teşkilat’ın 2.sezonu çekilecek mi: TRT1’in MİT destekli dizisi final mi yoksa sezon finali mi yapacak?Teşkilat’ın 2.sezonu çekilecek mi: TRT1’in MİT destekli dizisi final mi yoksa sezon finali mi yapacak?

Yakın bir zaman sonra ATV kanalında Süreç Film imzasıyla izleyici kitlesinin karşısına geçecek Sevmek Zamanı dizisinde Çağdaş Onur Öztürk’ün hangi karakteri oynayacağı resmen oldu. Diriliş Ertuğrul projesinin 72. ile 90. bölümleri arasında performansını etkileyici bir şekilde gösteren ve burada rol aldığı Tekfur Vasilius karakteriyle milyonların dikkatini üzerine çeken Çağdaş Onur Öztürk, ATV’nin çiçeği burnunda dizisi Sevmek Zamanı’nda Taner karakteriyle ekran önüne çıkacak.

Engin Altan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda yer almayacak mı: Oruç Reis hayata gözlerini mi yumdu?Engin Altan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda yer almayacak mı: Oruç Reis hayata gözlerini mi yumdu?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyirciyle dalga geçiyorlar. Ne güzel iş. Dizi tutmadı deyip diziden çık, senaryo da ona göre ayarlansın. Hele tarihi dizilerde. Beceremeyecekseniz hiç başlamayacaktınız bu diziye
    Cevapla
  • Garipkul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım dönerse o kese doldurur banane
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!