TRT1'in üç başarılı dizisi Gönül Dağı, Teşkilat ile Alparslan Büyük Selçuklu'dan üzücü haber!

TRT1 ekranlarının beğeni yağmuruna tutulan 3 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat ve Gönül Dağı dizisinin sıkı takipçilerini üzen bir karar alındı. Sezon sonunun gelip çatmasıyla beraber diziler yayın macerasına ara verirken TRT1'in her hafta izlenme rekorları kıran Teşkilat, Alparslan Büyük Selçuklu ve Gönül Dağı dizisinin sezon finali tarihi açıklandı.

TRT1'in üç başarılı dizisi Gönül Dağı, Teşkilat ile Alparslan Büyük Selçuklu'dan üzücü haber!
TRT1'in üç başarılı dizisi Gönül Dağı, Teşkilat ile Alparslan Büyük Selçuklu'dan üzücü haber!
GİRİŞ 27.05.2022 08:57 GÜNCELLEME 27.05.2022 08:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Seyircilerin sezon boyunca izlemeyi en fazla tercih ettiklerin dizi projelerinden Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat ve Gönül Dağı'nın takipçilerini yakından ilgilendirecek bir gelişme aktarıldı. Özellikle son yıllarda izleyenlerle buluşturduğu dizilerle milyonların kalbini kazanan TRT1, sezon sonunun gelmesiyle beraber Teşkilat, Gönül Dağı ve Alparslan Büyük Selçuklu projelerinin sezon finali yapacağı tarih hususunda duyuruda bulundu.

Gerek proje tasarımını gerekse senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, 8 Kasım 2021 tarihinden bu yana yayın macerasını devam ettiren ve Sedat İnci'nin yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Alparslan Büyük Selçuklu'nun 30 Mayıs Pazartesi tarihinde sezon finali yapacağı açıklandı.

Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi birbirinden başarılı isimleri aynı ekipte buluşturan ve 17 Ekim 2020 tarihinden beri ekranlarda varlık gösteren Gönül Dağı dizisinin 28 Mayıs Cumartesi tarihinde sezon finali yapacağı duyuruldu.

7 Mart 2021 tarihinden beri Tims&B Productions imzasıyla yayın hayatını sürdüren ve 7 vatan sevdalısının hikayesini her Pazar akşamı gözler önüne seren Teşkilat dizisi 29 Mayıs tarihinde sezon finali yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • FM... 1 yıl önce Şikayet Et
    hayret sezon finali diyo...yani final demiyor....çok ilginç..çünkü trt sevilen dizileri yayından kaldırmakla cok marifetli ...şaşırdım dogrusu
    Cevapla
  • yokbea 1 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht gibisi olmadı bi daha
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi ve program için sadece TRT ve TRT belgesel izliyorum geri kalan kanallara bakmıyorum
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iptv cikti mertlik bozuldu kac bin kanal var geri gelene kadar gun bitiyor sonuc da o kadar cok olsa bakacak bir sey bulunmaz cok zaman TRT de cok kanal var apk iyi biraz kullanmasi yorucu kumanda destek olacak bir de yayin kalitesi cok dusuk bu devir de full hd yada 4 k yayin olacak
    Cevapla
  • KADI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizileri izliyorum ancak bölüm başına aldıkları astronomik rakamları duyunca biraz rahatsız oldum haksızlık var bence o kadarını haketmiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi