Oktay Kaynarca’dan 2019'da vefat eden dostunun eşine onurlandıran teklif! Desteğini esirgemedi

Geçmişini gizli tutmak mecburiyetinde kalan ‘Cezayir’ adındaki bir askeri oynayacak olan Oktay Kaynarca, dört gözle beklenen dizisi Bu Cihana Sığmazam’a çok özel bir ismi getiriyor. Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan’a takdir toplayacak bir jest yaparak Bu Cihana Sığmazam ekibine dahil etti. Bilindiği gibi Oktay Kaynarca’nın yakın dostu Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019 tarihinde kansere yenik düşerek hayata gözlerini yummuştu.

Oktay Kaynarca’dan 2019'da vefat eden dostunun eşine onurlandıran teklif! Desteğini esirgemedi
Oktay Kaynarca’dan 2019'da vefat eden dostunun eşine onurlandıran teklif! Desteğini esirgemedi
GİRİŞ 16.07.2022 09:21 GÜNCELLEME 16.07.2022 09:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Ünal Kaplan’, Kurtlar Vadisi’nde ise ‘Testere Necmi’ karakterini üstlenen Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz yıllarda akciğer kanserine yakalanmıştı. 1 Ekim 2019 tarihinde tedavi altında tutulduğu hastanede hayat mücadelesini yitiren Tarık Ünlüoğlu, yakın dostu Oktay Kaynarca başta olmak üzere yakınlarını derin bir yasa boğmuştu.

Kuruluş Osman ile Destan’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan 2 sürpriz proje! Yeni sezonda başlıyorKuruluş Osman ile Destan’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan 2 sürpriz proje! Yeni sezonda başlıyor

Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan’ı unutmayarak yeni dizisi Bu Cihana Sığmazam’da beraber çalışmak için teklifte bulundu. Yaşam savaşına kaybeden dostuna karşı vefa ve minnet duygusu besleyen Oktay Kaynarca, bu hamlesiyle hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı.

Anne, Yasak Elma, Bozkır Arslanı Celaleddin gibi dizi projelerinde oyunculuk performansı sergileyen Gülenay Kalkan, Ben Bu Cihana Sığmazam yapımında Elmas karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Q44 1 yıl önce Şikayet Et
    Vardır Bi bildigi
    Cevapla
  • İhtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakııır.
    Cevapla
  • Deveci hsyn 1 yıl önce Şikayet Et
    Hızır reise çok alışmıştık cezayir ismi nasl olacak baklm
    Cevapla
  • Türkoğlu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam
    Cevapla
  • Ahh çakır 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende kredi kartı borcunu ödedi diye anlamıştım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...