RTÜK'ten tepkilerin odağındaki Survivor hakkında paylaşım

Survivor 2022 All Star'da geçen hafta final heyecanı yaşandı. Yarışmacıların hayranlarının da etkisiyle, final sonucu sosyal medyada tartışılırken; RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu'dan Survivor paylaşımı geldi.

RTÜK'ten tepkilerin odağındaki Survivor hakkında paylaşım
RTÜK'ten tepkilerin odağındaki Survivor hakkında paylaşım
GİRİŞ 06.07.2022 06:54 GÜNCELLEME 06.07.2022 10:42
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

TV8'in sevilen yarışma Survivor All Star, 30 Haziran akşamı İstanbul'da yapılan büyük final ile şampiyonu belirledi. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın kaldığı finalde en çok SMS'i alan Nisa, yarışmayı şampiyon olarak tamamladı.

Ancak Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star şampiyonu olmasının ardından Acun Ilıcalı'ya ve yapıma yönelik tepkiler sosyal medyada geniş yankı buldu.

ILICALI OY ORANLARINI YAYIMLAMIŞTI

Ilıcalı gelen tepkilerden sonra, "Gerekirse noter tasdikli oyları yayınlarız. Kimse bizim namusumuza dil uzatmayacak, herkes haddini bilecek" diyerek finallerdeki oylama sonuçlarının oranlarını yayımladı.

RTÜK'TEN 'SURVİVOR' PAYLAŞIMI

Ancak bu paylaşım da çözüm olmadı. Sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'na ve Acun Ilıcalı'ya pek çok tepki geldi. Bu tepkiler sürerken RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da bir paylaşım yaptı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu: 

"Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak #SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Doğruya doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Renkli kutuda her gösterileni gerçek mi sanıyorsunuz? Yazık. O dünyada herşey kurgu. Survivor da aynı Master Chef de, milyoner olmak ister de sonunda ödül olan ve akşamın en can alıcı saatlerinde yayınlanan bu gibi yarışmalar tamamen sizi daha çok merak ettirip daha çok eğlendirmek için kurgulanmış senaryolardır. Hala gerçek gibi izliyorsanız vah sizin halinize...
    Cevapla
  • merve 1 yıl önce Şikayet Et
    BU TÜRK YARIŞMAYA BAKIPTA SMS GÖNDERENLERDE 1 GRAM AKIL YOK, O ATTIĞINIZ SMSLERİ, SMALI çOCUKLARA GÖNDERSENİZ, HEM 1 ÇOCUĞA NEFES OLURSUNUZ, HEMDE SEVABA GİRERSİNİZ, AMA YOK SİZ PARALI GÜNAHA GİRMEYİ SEVERSİNiz.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarışma değil kurgu. Kazananlara dikkat edin. Hiçbir başarısı olmayan ama iyi kavga edip ekrana seyirci toplayanlar asla elenmiyor, hatta 1. çıkartılıyor. İnsanlar aptal yerine konuyor.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür programlar, ailece oturulup izlenemeyecek diziler yayinlardan kaldirilmalidir. Türk ve müslüman toplumuna uymayan bu programlar, halkimizin ahlak yapisini iyice bozdu. Zaten düsmanlarimizin istedigi de buydu ve basarili oldular. Önemsiz gibi görünebilir ama bu gün en büyük sorunlarimizdan birisi ahlaki cöküntü. Önlem alinmazsa yakin gelecekte tüm benligimizi kaybedecek, maneviyatimizi yok edecegiz.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay bee.rtük ne yorum yapmış..!?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu