Ayşenur Arslan, Ümit Özdağ'ın Halk TV sunucusu Şule Aydın'a "sunucu kızım" diye hitap etmesine tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Halk TV sunucusu Şule Aydın'ı kendisi hakkında haber yaparken yandaşlıkla suçlayarak "Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban “Biz seni bunun için mi yetiştirdik?” diye sorunca utanmayacak mısın?" ifadelerini kullanmıştı.

Halk TV'de Medya Mahallesi programını sunan Ayşenur Arslan Ümit Özdağ'ın Şule Aydın'a "kızım" diye seslenmesine tepki göstererek "Hep kadınlığımız öne çıkartılarak eleştiriliriz yada töhmet altında bırakılırız. 'Sunucu kızım!' Pardon! Nereden kızınız oluyor sizin Şule Aydın. Nereden bu cüreti bulabiliyorsunuz." dedi.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • ben 07.07.2022 18:44
    sinirlenmiş yine sunucu teyze
  • düşün bey 07.07.2022 18:16
    sunucu kızım hitabı,Türk töresine uygun davranıştır.neresi bunun kötü söylermisin hanfendi...teyze hala bayan..... mı desin? ne desin? söyle istersen ingilizcesi ile de hitap edebilirse belki memnun olursun hani lümpen beyaz türkler beyenirler böyle hitapları da...he he he buldum ayol kadın mı desem erkekmi desem ikisinin arası mı desem..ara kelime ara gayri...bunların ileriliği kelime depoluğudur...ilerisi yoooook.
  • vatandaş 07.07.2022 16:58
    Yesinler birbirlerini. Seyretmeye doyum olmuyor.. Meşhur bir ata sözü dinsizin hakkından imansız gelirmiş...
  • tepki 07.07.2022 16:51
    kari koca adam kadin kiz avrat gitti hanim bey su bu basima sanki herkes kral cocuklari da kibarlik bilecek kari ise kari koca ise koca kadin ise kadin kiz ise kiz gelin ise gelin
  • REÇETE 07.07.2022 15:57
    Ayşenur Anne, Ümit Özdağ a umut bağlamayın demiştik.
Daha fazla yorum görüntüle