Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!

Ekranların ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun benzersiz köşelerini izleyenlerle buluşturuyor. 7'den 70'e geniş bir izleyici kitlesine sahip olan program bu hafta, doğunun incisi Şırnak'a konuk oldu.

Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta Şırnak Cizre'ye konuk oldu!
GİRİŞ 28.07.2022 12:53 GÜNCELLEME 28.07.2022 13:11

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda", her hafta Anadolu'nun rengarenk köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir'in eğlenceli sunumuyla seyircileri ekran başına kilitleyen program bu hafta doğunun göz bebeği Şırnak'a konuk oldu.

Birbirinden özel güzellikleri yakından görmek için harekete geçen Bahar Kapıda ekibi Cizre'nin tarihini ve kültürünü öğrenmek için araştırmacı yazar Abdullah Yasin ile bir araya geldi. Cizre'nin tarihteki yerine dair detaylı bilgilere erişen Bahar Kapıda ekibi daha sonra 'dengbejler'in eşsiz gösterisini ekranlara taşıdı. Herhangi bir çalgı aleti olmadan yaşanan zulüm ve savaşları dile getiren dengbejler sesleri ile herkesi kendine hayran bıraktı. 

Bahar Kapıda

Kadın ve kadının gücünü her fırsatta gözler önüne seren Bahar Kapıda ekibi önemli bir tahıl maddesi olan buğdayın nasıl yapıldığını öğrenmek için Leyla Hanım'ın yanına gitti. Hummalı bir iş olan tahıl yapımını yakından gören Bahar Gelir, o anları izleyenlere de göstermeyi ihmal etmedi. Son olarak kıyafet uyumuyla göze çarpan Aziz amcayla bir araya gelen Bahar Kapıda ekibi, Aziz amcayla giyim konusunda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı Bahar Kapıda programı her hafta saat 19:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor.

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi