Masumlar Apartmanı'nın eksikliğini hissettirmeyecek dizi geliyor! İzleyiciyi ekrana kilitleyecek

TRT1 kanalında OGM Pictures imzasıyla 2 sezon ve 71 bölüm yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın final yapmasıyla beraber yerine sürpriz bir proje geliyor. Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Onur Güvenatam’ın üstlendiği Masumlar Apartmanı’nın yerine gelecek dizi Cennet'in Çocukları olarak açıklandı.

Masumlar Apartmanı'nın eksikliğini hissettirmeyecek dizi geliyor! İzleyiciyi ekrana kilitleyecek
Masumlar Apartmanı'nın eksikliğini hissettirmeyecek dizi geliyor! İzleyiciyi ekrana kilitleyecek
GİRİŞ 12.09.2022 15:16 GÜNCELLEME 12.09.2022 15:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Çiğdem Bozali ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu, 15 Eylül 2020 -  24 Mayıs 2022 tarihleri arasında TRT1’de yayına giren Masumlar Apartmanı’nın yerine bomba bir dizi projesi izleyenlerle buluşacak. Atike Hınçlıer’in ‘Yürek Çıkmazı’ isimli eserinden yola çıkılarak hazırlanan, hem gerçek hem etkili bir aile öyküsünü gözler önüne serecek projenin ismi Cennet'in Çocukları olarak belirlendi. Masumlar Apartmanı'nın ardından yayın hayatına merhaba diyecek olan Cennet'in Çocukları gerek senaryosuyla gerekse oyuncu kadrosuyla dizi severlerin dikkatini üzerine çekmeyi hedefliyor.

Faruk Turgut’un kurucusu olduğu Gold Film tarafından TRT için yapılan Cennet’in Çocukları dizisinin senaristliğini Vilmer Özçınar ile Ayla Hacıoğulları’nın üstleneceği öğrenildi. Oyuncu seçimlerinin yapılmaya başlandığı ve hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Cennet’in Çocukları yapımında şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının başından geçen olaylar konu olarak işlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    ya gercekten.. dini olarak cennetin cocuklari demek caizmidir ??! mubahmidir ??! size bu hakki kim veriyor ??! buna Shirk denir Shirk.. haberiniz varmi ??!
    Cevapla
  • Leylaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şirk demek istediniz sanırım
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayata tutunduran diziler lazim surekli olumsuz deprrsyon sebebi
    Cevapla
  • Fani Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    trtde caktirmadan bilinç altına bir şeyler yerleşriyor. Türk tarihlerine ve Dini yapımlara ağırlık verilmeli. her biri ibretlik hayat yaşayan nice Kahramanlarımız ve Veli zatlarımız var. gençlik ask mesk dizi leri ile zehirlendi. özenti basladi.ar edep elden gitti gidiyor. trt nin yapacağı en güzel iş Türk örf ve adetlerine, aile yapısına hitap eden, toplumu birleştiren ve şanlı tarihimize ışık tutan yapımlara imza atmasıdır.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi kaliteliydi oyuncular da. Ancak ben strese gelemediğim için hemen hemen hiç izlemedim. Yeşil Deniz, kalk gidelim, Yusuf masalı, Avrupa Avrupa, Yunus Emre seksenler vs gibi diziler insanımızı mutlu ediyor ailecek izlenebiliyor. Benim favorim Yeşil Deniz tam bir klâsik. Ders verici dizi..
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti böyle dizilerle oyalasınlar hep cahil kalsınlar
    Cevapla
  • ….. 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilere para lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü