Diriliş Ertuğrul'la milyonların karşısına geçen isme TRT'den dev teklif! Hür'ün Alper'i olacak

Diriliş Ertuğrul başta olmak üzere Mehmetçik Kutlu Zafer, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi tarihi projelerde ekran önüne çıkan Ogün Kaptanoğlu, çok konuşulacak bir projeyle el sıkıştı. Son olarak rol aldığı Kardeşlerim dizisinin ardından herhangi bir projede görünmeyen Ogün Kaptanoğlu, özel bir filonun hikayesini gözler önüne serecek Hür dizisinde Alper karakteriyle ekranlara dönüş yapıyor.

Diriliş Ertuğrul'la milyonların karşısına geçen isme TRT'den dev teklif! Hür'ün Alper'i olacak
Diriliş Ertuğrul'la milyonların karşısına geçen isme TRT'den dev teklif! Hür'ün Alper'i olacak
GİRİŞ 20.09.2022 12:10 GÜNCELLEME 20.09.2022 12:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yıllar geçse de yankıları hissedilen Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Titan' karakteriyle izleyenlerin ilgi odağı haline gelen Ogün Kaptanoğlu, yeni projesiyle geniş kitlelere adından söz ettirmeye geliyor. Uyanış Büyük Selçuklu’da Kavurd Bey’in oğlu ve Sultan Alparslan’ın kardeşi ‘Turanşah’ karakterini üstlenen ve sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Ogün Kaptanoğlu, TRT’nin Hür dizisiyle anlaşma sağladı.

TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...

2018 – 2019 yılları arasında Bozdağ Film imzasıyla TRT1’de yayına giren, gerek senaristliğini gerekse yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Mehmetçik Kutlu Zafer yapımıyla yıldızı parlayan Ogün Kaptanoğlu, 4 pilotun hikayesini anlatan Hür dizisiyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Kamil Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli beyaz perde projesinde de boy gösteren Ogün Kaptanoğlu’nun TRT Dijital için hazırlanan Hür yapımında hangi rolü oynayacağı ise netlik kazandı.

NG Medya imzasıyla 20 Şubat 2021’den beri yayın hayatını sürdüren Kardeşlerim dizisinde ‘Resul Özkaya’ karakteriyle isminden bahsettiren Ogün Kaptanoğlu, Hür projesinde Alper karakteriyle dizi tutkunlarının karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • ATILLA TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    bence bir süre dizilerde oynamasa iyi eder cünkü seyirci ona kizgin her diziyi erken bitiriyor buda seyircinin hosuna gitmiyor her sey para demek degildir sanatci kaliteli olmalidir barbaroslarda zoraki insanlar seyretti o diziyide erken birakti kafdagindaki insana dizi teklif etmeyin baska alternatifler bakin yada anlasmanizi iyi yapinki baslayan sonunu getirsin
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanliyi yada Turklerin herhangi bir boyunu oynayan oyuncular Osmanli hayrani Turkdevletleri hayrani gercek Turklerden secilmeli ve diziler uzun yillar surmelidir. Atalarimiza dusman oyunculara rol verildiginde para karsiligi yada gorus karsiligi diziyi bitiriveriyolar.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    adama yakışıyor kıskanmayalım.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    adama yakışıyor kıskanmayalım.
    Cevapla
  • Orhan Karaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam artık... Yeni bir kaymak tabaka oluştu... Mis, mis...... Gençler ne yapacaksınız lan okuyupda... Afili mafili olun, kas yapın, vücut çalışın. Dövme falan da yaptırın. Bunlar geçiyor artık memlekette... Çoooooook lazım bunlar çünkü... Kendi adıma hiç bir kanalın hiç bir tarihi ve de mafya dizisini seyretmedim. Gerçi 25 yıldır haberler ve milli maçlar da dahil tv seyretmiyorum o ayrı. Tarihe saygım var ve tarih bir bilimdir. Ticari kaygıları olan şahsiyetlerin yaptığı dizi ile tarih sadece katledilir, örneklerin gördük. Ama 16-20 bölümlük kuruluş osmancık ve küçük ağa gibi dizileri de çok sevmiştik. 300-400 bölümlük tarihi dizi olmaz, olursa da sululuk olur.
    Cevapla
  • Asıl Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin adı OSMANCIK. Bunu bilmeyen birinin yaptığı bu hakaret sadece onun kimlerin tohumu olduğunu gösterir. O dizi Yücel çakmakla tarafından yapıldı diye hatırlıyorum. Kimse burada Osmanlıca hakaret etmemiş. Cevap yazan ve kendine Osmanlı diyen ve Osmanlı ahlakına sahip olmayan birinin hezeyanları, hepsi bu. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Orhan Karaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmancik dizinin adıdır. Bu benim kullandığım ve osmanlıyı küçümsemek istediğim bir tabir değildir. Orhan Karaman olarak ben antalyalı, müslüman-sünni-hanefi-türk-yörük çocuğuyum. Bak benim tohumum belli... Peki sen kimin tohumusun ki anlamadan dinlemesen insanlara hakaret ediyorsun?
    Cevapla
  • türk 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel özetlemişsin... sadece bir kaymak oluşturuldu...
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmancik diyerek nerenin tohumu oldugunu belli ettin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı