Ah Nerede seyircisini üzecek haber! Star TV'den beklenmedik karar: 19 Ağustos'tan sonra...

Star TV’de büyük umutlarla ekran macerasına atılan çiçeği burnunda dizisi Ah Nerede reyting kurbanı oldu. Şimdiye kadar altı bölüm yayınlanan Ah Nerede dizisi umduğunu bir türlü bulamayınca flaş bir karar alındı. Ne yaparsa yapsın hedeflenen reytinglere ulaşamayan Ah Nerede dizisi ekranlara veda ediyor.

Ah Nerede seyircisini üzecek haber! Star TV'den beklenmedik karar: 19 Ağustos'tan sonra...
Ah Nerede seyircisini üzecek haber! Star TV'den beklenmedik karar: 19 Ağustos'tan sonra...
GİRİŞ 12.08.2022 09:24 GÜNCELLEME 12.08.2022 09:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

10. Ev Yapım imzasıyla 1 Temmuz 2022’den beri yayın serüvenini sürdüren Ah Nerede dizisinden sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Senaristliğini Meryem Demirli ile Kübra Sülün ikilisinin üstlendiği Ah Nerede dizisi reyting savaşında yenik düşen projeler arasına katıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu daha bünyesine kattı! Kadro yıldızlar geçidiBen Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu daha bünyesine kattı! Kadro yıldızlar geçidi

Bülent İşbilen’in yönetmenliğini yaptığı ve 1975 yapımı ‘Ah Nerede’ isimli filmden uyarlanan Ah Nerede dizisi hakkında radikal bir karara imza atıldı. Oktay Çubuk’un ‘Ferit Can Şerbetçioğlu’ ve Nil Keser’in ise ‘Zehra’ karakteriyle izleyenlerin karşısına geçtiği Ah Nerede dizisinin yayın hayatı resmen sona eriyor. Bursalı geleneksel bir ailenin oğlu olan Ferit ve Zehra çiftinin aşk hikayesinin gözler önüne serildiği Ah Nerede projesinin ekran ömrünün biteceği tarih netlik kazandı. Görüntü yönetmenliğinde Turgay Aksoy’un bulunduğu, her Cuma akşamı Star TV’de yayına giren romantik komedi türündeki Ah Nerede dizisinin final tarihi ise 19 Ağustos 2022 olarak açıklandı. 

TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye çok konuşulacak transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle keşfedilmiştiTRT1 Mükemmel Eşleşme’ye çok konuşulacak transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle keşfedilmişti

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • anadolu ligi 1 yıl önce Şikayet Et
    dizinin ilk sahnesi nikahsız gençlerin yatak sahnesiydi ayrıca sakalı bitmemiş ergen 4-5 karıyı daha idare ediyordu ,yazıklar olsun böyle dizileri çekenlere ve izleyenlere
    Cevapla
  • RONİA 1 yıl önce Şikayet Et
    İZLEYEN VAR MIYDI YAA...ERGENLİĞİNİ TAMAMLAYAMAMIŞ, ses tonu bile gelişememiş başrol ergenlerle nereye kadar....
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim izliyor bu diziyi? :)
    Cevapla
  • türbedar 1 yıl önce Şikayet Et
    sevilen dizi olsaydı yayından kaldırılmazdı, ekranlarımız DİZİ ÇÖPLÜĞÜNE DÖNDÜ,AHLAKSIZLIK DESEN DİZ BOYU
    Cevapla
  • ayho 1 yıl önce Şikayet Et
    adını bile duymadım. ki izlemiyoruzda zaten tv . evimden tv yi tamamen kaldırmayı düşünüyorum. belli başlı sermaye sahibi ailelerin mallarını satmaları için 40 50 dakikalık programları bize izletmesi bizi tvnin başına bağlaması ve her bulduğu arada mallarının reklamlarını gözümüze sokmasından başka birşey değil. emin olun malları satılmasa tv diye birşey kalmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti