Bahar Kapıda bu hafta Manisa Sarıgöl'e konuk oluyor...

Farklı şehirlerin farklı kültürlerini yörelerini ve geleneklerini deneyimleyen Bahar Kapıda ekibinin bu haftaki durağı Manisa Sarıgöl.

GİRİŞ 03.09.2022 16:49 GÜNCELLEME 03.09.2022 16:49

Kanal 7’nin sevilen programı Bahar Kapıda her hafta bizleri farklı kültürlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir ’in renkli ve eğlenceli sunumuyla Bahar Kapıda ekibi bu hafta Manisa Sarıgöl’de. 

Manisa Sarıgöl’de Bahar Kapıda ekibi geleneksel bir düğünde Ayşenur ve Mert çiftinin heyecanlı gününe ortak oldu. Bahar Geliri bu mutlu günlerinde yanlarına davet eden çift bu özel günü Bahar Gelir ile paylaştı.

Bahar Gelir Manisa’da üzüm bağındaki kadınlarla buluştu. Sultani üzüm ile pembe üzümün tatlarını keşfetti. Kadınlarla neşeli bir muhabbet gerçekleştiren Bahar Gelir, keyifli sohbetin yanında Elif Hanımın kocasının onu nasıl terk ettiğini de dinleyerek derdine ortak oldu. Bahar Gelir Manisa’da kışa hazırlık yapan Ayşe anne ve gelinlerini de ziyaret etti. Ayşe anne ve gelinleri domatesleri kavanoza doldururken Bahar Gelir ’de Ayşe anne ve gelinlerine yardım etti.  Ayşe anne muhabbet ederken evlat acısını paylaştı. Gezmeye görmeye ve farklı yerleri ziyaret etmeye doymayan Bahar Kapıda ekibi Manisa’da tütün tarlasına gitti. Tarlada tütün kıran Gelir, eşinin şalvarını giyen Necmi amca ile eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. 

Büyükbaş hayvancılık işi yapan çiftle görüşen Gelir’e 38 yıldır evli olan çift yıllardır süren aşklarını ve hikâyelerinin nasıl başladığını anlattı.

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler