Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi bu hafta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı ağırlayacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde
GİRİŞ 24.09.2022 10:19 GÜNCELLEME 24.09.2022 10:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları masaya yatırıyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Bakan Derya Yanık olacak. Yanık, aile ve topluma yönelik çalışmalarını Başkent Kulisi’nde anlatacak. Programda ayrıca ‘Hükümetin sosyal yardım projeleri kimleri kapsıyor? Doğalgaz ve kömür destekleri devam edecek mi? Artan maliyetler nedeniyle ısınma yardımından yararlananların sayısı artacak mı? CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun vaatleri zaten yapılmakta olan işleri mi kapsıyor? Evde bakım hizmetlerinden kimler ve kaç kişi yararlanıyor? İhtiyaç sahipleri için sağlıktan eğitime ne tür destekler veriliyor?’ sorularına da yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 6
  • Zeynep DOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bey, lütfen binlerce mağdur engelliyi ilgilendiren şu konuyu gündeme getirir misiniz? Engelli maaşı ile evde bakım parası ödemelerinde, Engelli bireyin değil de hane içinde oturanların bireylerin tamamının gelirinin toplamının asgari ücrete oranlanması adaletsizliğine ne zaman son verecekler. hane halkı gelirine evde hane halkının bir tane olan binek aracının fiyatı dahi dahil ediliyor. nasıl bir mantalite ise.
    Cevapla
  • BAYRAM KARAASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    LGBT şeytanına ve şerrine karşı şahsiyetli bir tavır koyan aileleri nefret söylemiyle suçlayan sayın bakan benim bakanım deildir,o gitsin Allaha ve düzenine savaş açın LGBT nin sözcülüğün ve savunuculuğunu yapsın sayın bakan ve savuncusu oldğu LGBT inancımdan imanımdan ailemden çocuklarımdan neslimden elini çeksin.
    Cevapla
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka konusunu da sormanızı bekliyoruz.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    lütfen ama lütfen sayın bakana sorabilir misiniz acaba süresiz nafaka mağduru erkeklerin dertleri ne zaman bitecek bu yasa ne zaman çıkacak bu eşitsizlik adaletsizlik ne zaman son bulacak sayın mehmet acet sayın bakana lütfen sorun
    Cevapla
  • Mırtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Sapıklıklara hoşgörü ile alakalı birkaç soru da sorarsınız artık. Malum ailenin en büyük düşmanı sapıklık, karşınızda da aile bakanı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!