Gönül Dağı 69.bölüm fragmanında art arda 2 vahim gelişme! Tehlike kapıya dayandı

Gönül Dağı 69.bölüm 2.fragmanında Veysel ve Ciritçi Abdullah olmak üzere 2 cephede birden talihsiz olay yaşandı. Ciritçi Abdullah’ın aniden yere yığılması ve Veysel’in tutuklanması gerilimi yükseltti.

GİRİŞ 30.09.2022 09:19 GÜNCELLEME 30.09.2022 09:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumartesi akşamlarının en fazla tercih edilen ve beğeniyle seyredilen projesi Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Doğmamış çocuğunu acı bir şekilde kaybeden Veysel, üzüntü ve öfkenin kurbanı olur.

Cemile’nin ısrarla ikaz etmesine rağmen hırsına yenik düşen Veysel’in elleri kelepçeyle bağlanır. Veysel’in ‘Zeki Durmaz’i öldürme şüphesiyle’ tutuklanması üzerine Cemile büyük bir yıkıma uğrar. Veysel'in götürülüşüyle beraber Cemile'nin akıttığı gözyaşları yürekleri yangın yerine çevirir.

Gönül Dağı 69.bölüm 2.fragmanında, Düğüncü Muammer’in tutumunu görünce hayal kırıklığı yaşayan Ciritçi Abdullah birdenbire fenalık geçirir. Hem Veysel’in jandarma ekipleri tarafından götürülmesi hem Ciritçi Abdullah’ın hayatının tehlikeye girmesi Gönül Dağı seyircisini üzüntüye soktu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • emr 1 yıl önce Şikayet Et
    gcen bölumdw neşet etaş ustaya bol ca yer verılmelıydı .
    Cevapla
  • emr 1 yıl önce Şikayet Et
    drama hıc gerek yok
    Cevapla
  • Casim ERDOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    diram diram diram yeter artik
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende olumsuz yorum yapan arkadaşlara katılıyorum iki sezondur komedi ağırlıklı bir dizi ilken bu sezon başından bu yana sürekli bir acıtasyon Madem bozkır dizisi olarak çıktı bozkırın insanı en olumsuz şartlarda kendi ağlasa bile karşısındakini güldürür bence de senaryo bu sene dağılmış durumda
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Senarist kolayciliga kaçtı, her bölüm bir cenaze var. Komedi çekmek zordur, emek, zeka ister, onu anlayacak seyirci ister. Ver trajediyi gitsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!