Bir Küçük Gün Işığı 5.bölüm fragmanında şoke eden gelişme! Korku ve paniğe kapılıyorlar

Acıklı hikayesiyle ekran başındakileri derinden etkileyen Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanında heyecan hız kesmeden sürüyor. Duygu yüklü sahneleriyle yürekleri paramparça eden Bir Küçük Gün Işığı’nda şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

GİRİŞ 04.10.2022 10:47 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:48

Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan, hem kadrosuyla hem konusuyla ilgi odağına oturan Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler meydana gelecek. 5 Eylül’den beri NG Medya imzasıyla ATV ekranında varlık göstermeye devam eden Bir Küçük Gün Işığı bu hafta da izleyenleri ekran başına toplayacak.

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin son bölümünde Elif’in ‘Seni her şeyden korurum!’ diyerek Güneş’e sımsıkı sarılması izleyenlere duygusal dakikalar yaşatmıştı. Sanki bir sayfayı tamamen kapatıyormuş gibi içinde bir burukluk olan Elif'in 'Baban o senin, onu çok sev!' çıkışını imza atması ve DNA testi sonuçlarına göre verilen örneklerin %99,9'unun uyuşması son bölüme damgasını vurmuştu.

Özgür Evren Heptürk’ün senaristliğini ve Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği, müziklerini ise Alp Yenier’in bestelediği Bir Küçük Gün Işığı 5.bölümüyle ekranların tozunu bir kez daha atacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı