O Kız 2.bölüm fragmanında yürekleri dağlayan sahne! Herkesi gözyaşlarına boğdu

Kanal D’nin fenomen dizisi O Kız’ın yeni bölüm fragmanında görüntülerin ifşa edilmesi üzerine olayların seyri tamamen değişir ve Zeynep zorlayıcı bir imtihandan geçer.

GİRİŞ 29.09.2022 13:41 GÜNCELLEME 29.09.2022 13:41

Content House imzasıyla 21 Eylül’den bu yana Kanal D’de yayına giren O Kız dizisinin yeni bölüm fragmanında heyecan verici gelişmeler meydana gelecek. Senaristliğini Sırma Yanık’ın ve yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar’ın üstlendiği O Kız 2.bölüm fragmanında Zeynep’in başı büyük derde girer.

Üç Kız Kardeş 19.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Nihat tetiği çekiyorÜç Kız Kardeş 19.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Nihat tetiği çekiyor

Görüntülerin gün yüzüne çıkmasıyla beraber güç duruma düşen Zeynep’in verdiği mücadele dizi severleri ekran başına kilitledi. Zeynep’in ‘Benim babam deli değil’ diyerek babasını kimseye ezdirmemesi ve babasının da ‘Ben senin bahtını çirkin mi yaptım Zeynom?’ diyerek olup bitenlerden kendisini sorumlu tutması içleri sızlattı.

'Normal baba nasıl olunuyor baba?' şeklinde soru yönelten Kadir’in kendisinin normal baba olmadığını düşündüğü için Zeynep’in başına kötü şeyler geldiğini söylemesi yürekleri paramparça etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?