Tozluyaka 15.bölüm fragmanında hayrete düşüren gelişme! Kimse bunu beklemiyordu

‘Hepiniz parça parça kopardınız Vefa’yı bizden!’ çıkışının damgasını vurduğu Tozluyaka 15.bölüm fragmanında Zeyno ve Arap’ın katil olabileceği şüphesiyle ortalık çalkalanır.

GİRİŞ 09.10.2022 09:08 GÜNCELLEME 09.10.2022 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tozluyaka 15.bölüm fragmanında elini taşın altına koyan Osman, Zeyno ile Arap’ı koruma altına almayı tercih eder. Cemre’nin sır ölümü kafaları allak bullak ederken, Osman’ın tutuklanarak cezaevine sevk edilmesi gerilimi yükseltir.

Tozluyaka yeni bölüm fragmanında ‘Cinayet aleti yoksa, katil de yoktur!’ diyerek şüpheli bir açıklamaya imza atan Zeyno tüm dikkatleri üzerine toplar. Cinayet suçunu işleyen kişinin kimliği henüz açığa çıkarılamamışken okların bir anda Zeyno ile Arap’a çevrilmesi işlerin renginin değişmesine sebebiyet verir.

TRT1 Teşkilat 50.bölüm fragmanında MİT resmen düğmeye bastı! Kırmızı alarm verildiTRT1 Teşkilat 50.bölüm fragmanında MİT resmen düğmeye bastı! Kırmızı alarm verildi

Yönetmenliğini Semih Bağcı’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in, senaristliğini ise Yekta Torun’un üstlendiği Tozluyaka 15.bölümüyle 10 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00’da Fox TV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tilkinin içine dinamiti yerleştirmişler memleketimize göndermişler. izlenen her kanal mesuliyet getirir lakin bu kanal için katmerli mesuliyet getirir söylemesi benden
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    fox falan izlemeyin. gidin devlet kanalı olan trt yi izleyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı