Romantizm şehri Paris Dünyayı Geziyorum'da

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum bu hafta romantizm denince akla ilk gelen şehirlerden Paris’ten renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak.

Romantizm şehri Paris Dünyayı Geziyorum'da
Romantizm şehri Paris Dünyayı Geziyorum'da
GİRİŞ 21.10.2022 15:29 GÜNCELLEME 21.10.2022 15:29

Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta göz kamaştıran caddeleri, Eiffel Kulesi, su kanallarıyla dünyanın en çok ziyaretçi çeken şehirlerinden Paris’i karış karış gezecek. Dünyayı Geziyorum ekibi Paris’te ilk olarak ünlü Şanzelize Caddesi’ne gitti. Paris halkının sıklıkla ziyaret ettiği ihtişamlı caddeyi gezen Özlem Tunca, Paris’te günlük yaşama yerinde göz attı. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı dönemin Fransız lideri Napolyon’un istediği üzerine yapılan Zafer Takı oldu. Dünyanın en önemli mimari eserleri arasındaki takı inceleyen Özlem Tunca, üzerindeki heykelleri görünce hayranlığını gizleyemedi. 

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Paris’in bir diğer önemli simgesi Louvre Sarayı’nın bahçesini gezdi. Dünyaca ünlü eserlerin sergilendiği Louvre Müzesi’nin önünde fotoğraf çektirmek isteyen Yakupcan eğlenceli anlara imza attı.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:40’ta Kanal 7’de…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!