Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in incisi Giresun'a konuk oldu!

Fenomen program Bahar Kapıda, yeni bölümleriyle doğunun ve batının muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan Türkiye'nin şehirlerine konuk olmaya devam ediyor. 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan program bu hafta Giresun'a konuk oluyor.

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in incisi Giresun'a konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in incisi Giresun'a konuk oldu!
GİRİŞ 28.10.2022 16:08 GÜNCELLEME 28.10.2022 17:28

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen gezi programı Bahar Kapıda, her hafta Türkiye'nin göz kamaştıran manzaralarını izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Anadolu'nun zengin kültürü ve tarihin izlerini taşıyan toprakları ekranlara yansıtan program bu hafta fındığın başkenti Giresun'a rotasını çeviriyor.

Mavi ve yeşilin kusursuz bir şekilde buluştuğu Giresun, yaklaşık 4.000 yılı aşkın tarihiyle hem tarihi hem de doğasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Ülkemizin fındık diyarı olarak nam salan Giresun'a giden Bahar Kapıda ekibi ilk olarak soluğu fındık bahçelerinde aldı. Yöresel kıyafetlerle fındık toplayan Bahar Gelir, bir yandan keyifli anları izleyenlerle buluşturdu bir yandan da ilerlemiş yaşında fındık işletmesi kuran Azime Teyze ile koyu bir sohbete daldı. 

Fındık Bahçesinden kareler

Ardından Nokta Teyze'nin fasulye bahçesine misafir olan Bahar Kapıda ekibi, bahçenin yemyeşil dokusuna hayran kalmadan edemedi. Nokta Teyze'nin hayat öyküsünü dinleyen Bahar Gelir, Nokta Teyze'nin vefat eden eşine olan özlemini duyunca duygusal anlar yaşadı. 

Bahar Kapıda

Yörenin halkını bol bol dinleyen Bahar Gelir, son olarak yöresel ürünlerin satıldığı Dereli pazarını gezdi. Pazarda kendi yaptığı el emeği ürünlerini satan Ayşe Teyze ile sohbet eden Gelir, onun her şeyden bıktığını söylemesi üzerine gülme krizine girdi. 

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında... 

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'