Dadaşlar Şehri Erzurum Bahar Kapıda'da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta d dadaşlar diyarı Erzurum’dan evlerinize konuk olacak.

Dadaşlar Şehri Erzurum Bahar Kapıda'da
Dadaşlar Şehri Erzurum Bahar Kapıda'da
GİRİŞ 06.01.2023 16:51 GÜNCELLEME 06.01.2023 16:51

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta soğuk havası kadar sıcak insanlarıyla öne çıkan Erzurum’u ekranlara taşıyor. Bahar Kapıda ekibi Erzurum gezisine Erzurum’un bir köyünden başladı. Erzurum’daki köy halkıyla türkü söyleyip halay çeken Bahar Gelir renkli anlar yaşadı. Köylülerin Erzurum soğuğuna karşı verdiği mücadeleyi dinleyen Bahar Gelir sohbete renk katarak hazırlanan yer sofrasında devam etti. Köylü emekçi kadınların hazırladıkları yöresel yemekleri tadan Bahar Gelir bu lezzetleri mükemmel buldu. 

Bahar Kapıda ekibinin Erzurum’da bir sonraki durağı Palandöken oldu. Palandöken’de karın keyfini çıkaran Bahar Gelir cağ kebabını da tatmayı ihmal etmedi. Bahar Kapıda ekibi Erzurum deyince değerli taşlarıyla yapılan tesbihleri görmek için Erzurum’da tesbih ustasını ziyaret etti. Bahar Kapıda ekibi tesbihin yapımındaki zorluklar ve tesbihin değeri hakkında tesbih ustasından aldığı bilgileri izleyicisine aktardı. Son olarak Erzurum’da bir köy okulundaki öğrencilerin davetini kıramayan Bahar Kapıda ekibi köy okulunu ziyaret etti. Köy okulundaki ilkokul öğrencilerinin her biriyle sohbet eden Bahar Gelir renkli, sıcak ve samimi görüntüleri ekranlara taşıdı.  

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık