Halk TV canlı yayınına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashuq Kurt isimli kişi açık açık terör örgütü PKK propagandası yaptı. 

Türk askerini hedef alan Kurt, PKK'nın bölgede gerçekleştirdiği Hendek terörünü kast ederek "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı" iftirasında bulundu.

HALK TV'DE TERÖR PROPAGANDASI

Doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendirmesi için yayına bağlanan ve Holloway Londra Üniversitesi Öğretim Üyesi olduğu belirtilen Mehmet Mashug Kurt isimli kişi açık açık PKK propagandası yaptı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

PKK terör örgütünün bölgede gerçekleştirdiği Hendek eylemleri  (Ağustos 2015 - Mart 2016) nedeniyle 859 güvenlik görevlisi şehit olmuştu. İşte bu terör eylemlerini hatırlatan Kurt, açıkça teröristleri savunarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti askerini ve AK Parti'yi hedef aldı.

Kurt, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerindeki yıkımını hükümete mal etmeye çalıştı "AK Parti 2016'da Kürt mahallelerini, kasabalarını, şehirlerini ve evlerini yıktı." iftirasında bulundu. Canlı yayında yapılan terör propagandası ise tepkilere neden oldu.

HENDEK OLAYLARINDA NE YAŞANMIŞTI?

PKK terör örgütü Ağustos 2015 - Mart 2016 tarihleri arasında Güneydoğu Anadolu’da bazı şehirlerde hendekler açmak suretiyle başlamış olduğu terörist eylemlerle uzunca yıllar dağlarda yürüttüğü terörü şehir merkezlerine çekme uğraşısı içerisine girdi.

Söz konusu dönemde PKK terör örgütünün saldırılarında hayatını kaybeden vatandaş sayısı 335 olmuş, 2.106 vatandaş ise yaralandı. Yine bu saldırılar neticesinde 859 güvenlik görevlisi şehit oldu, 4.711 güvenlik görevlisi ise yaralandı. Operasyonlarda öldürülen PKK’lı sayısı ise 4.571.

Yorumlar 148 Yorum Var
  • halıl 20.03.2023 07:52
    hepınız boş tenekelersınız...devlet vede mıllet düşmansınız..pkk ysndaşını Londadan bağlıyorsunuz sankı mıllı bır ınsanmış gibi..
  • müslüman türk 19.03.2023 13:43
    İki türlü kürt var müslüman olan kürt,müslüman olmayan kürt.Müslüman olmayanlar bu ülkeyi yok etmek için türk düşmanlığı yapan herkesle ortak çalışıyorlar.
  • Karanlık Kamil 19.03.2023 13:27
    Zil takıp göbek atmadikları kalmış. Programları bitince yapmışlardır buna da şüphe yok.CHP'li medya elemanları nerden buldunuz bu adamı? Çok aradınız mı? Madem İngiltere'de. Neden İngiltere yorumu istemiyorsun? Vatandaşı bölmeye çalışıyorsun? Yazıklar olsun. Parayı CHP den alıyor. CHP benim hazinemden para alıyor. Şunlara bak. Bizim paramızla bizi bir kaşık suda boğacaklar. İnsan utanır. İnsan olan Türkiye'sini seven bu kanalda görev almaz. Bup kadar ağır.
  • mayza 19.03.2023 12:49
    Siz kesinlikle ne Türk ne de Kürt değilsiniz, sizin secerenizin araştırılması lazım. Kürt kardeşlerimizin adını ağzınıza almayın ermeni soysuzları...
  • Nail 19.03.2023 12:42
    Ya bu kanalı neden kapatıyorlar çok merak ediyorum kin ve nifak içindeki bir tv kanalı hayret nerede devlet
Daha fazla yorum görüntüle