Ortaöğretim mezunu sağlık personeli alım ilanı! Son başvuru ne zaman?

Kırıkkale Üniversitesi KPSS puanı esas alarak sağlık personeli alımı yapacağını ilan etti. Yayınlanan ilanda başvuru şartlarına ilişkin tüm detayları açıklayan kurum, toplamda 132 personel olmak üzere hemşire, ebe, diyetisyen, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Sağlık Teknikeri ve diğer sağlık personeli kadrolarına alım yapacak.

Ortaöğretim mezunu sağlık personeli alım ilanı! Son başvuru ne zaman?
Ortaöğretim mezunu sağlık personeli alım ilanı! Son başvuru ne zaman?
GİRİŞ 30.07.2021 11:11 GÜNCELLEME 30.07.2021 11:12

Kırıkkale Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere KPSS puanı esas alınarak toplamda hemşire, ebe, diyetisyen, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Sağlık Teknikeri ve diğer sağlık personeli olmak üzere 132 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detaylar açıklandı. İşte detaylar...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Kırıkkale Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi itibari ile başladı. Adaylar 9 Ağustos 2021 tarihine kadar  www.pdbilan.kku.edu.tr internet adresi üzerinden online olarak başvurularını yapabilecek.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru Şartları Neler?

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen Genel Şartları taşımak

2-Nöbet usulü veya gece çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.

3-Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

4-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5-Lisans mezunları için; 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanına sahip olmak. Ön Lisans mezunları için; 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanına sahip olmak. Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanına sahip olmak.

6-Başvurulacak unvan için “Aranan Nitelikler” başlığı altında belirtilen şartları sağlamak.

7-Sıralamaya esas olan, KPSS puanlarının eşit olması halinde; adaylardan mezuniyet notu yüksek olan, mezuniyet notunun eşit olması halinde ise mezuniyet tarihi eski olan, mezuniyet tarihinin de aynı olması halinde, yaşı büyük olandan başlanarak sıralama yapılacaktır.

8-Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya bu ilandaki sözleşmeli pozisyonlara yerleştirilmek üzere başvuru yapanlar hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasında (*) ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1’inci maddesinin üç ve dördüncü fıkralarında (**) yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1’inci maddesinin üç ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler