KPSS puanı ile en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alım ilanı! Başvurular bugün bitiyor

İzmir Bakırçay Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Kadın ve erkek adaylar arasından istidam sağlayacak olan kurum KPSS puanı esas alarak personel teminini tamamlayacak. İşte 2021 personel alımı başvuru detaylar...

KPSS puanı ile en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alım ilanı! Başvurular bugün bitiyor
KPSS puanı ile en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alım ilanı! Başvurular bugün bitiyor
GİRİŞ 28.10.2021 10:26 GÜNCELLEME 28.10.2021 10:27

İzmir Bakırçay Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre KPSS puanı esas alınarak sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Kadın veya erkek adaylar arasından istidamı sağlayacak personellerden en az ortaöğretim mezunu olma şartı aranıyor. Ayrıca ilan ile başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detaylar açıkladı. İşte personel alımı resmi ilan metni...

Altın fiyatları yeniden yönünü yukarı çevirdi! 28 Ekim güncel Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik...Altın fiyatları yeniden yönünü yukarı çevirdi! 28 Ekim güncel Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik...

Kasım'da dolar ve altın yükselecek mi? Merkez Bankası ve FED toplantısı için tarih belli oldu!Kasım'da dolar ve altın yükselecek mi? Merkez Bankası ve FED toplantısı için tarih belli oldu!

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

İzmir Bakırçay Üniversitesi Büro Personeli, Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları 13 Ekim 2021 tarihi itibari ile başlayıp 28 Ekim 2021 mesai saati bitimine kadar devam edecek. 

Adaylar Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen, İZMİR adresindeki İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Başvuru Şartları Neler?

  1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

  2. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

  3. 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türünde uygun olması gerekmektedir.

  4. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

  5. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

  6. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

  7. Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

Gerekli Belgeler Neler?

  • Başvuru Formu Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir. (Fotoğraflı ve imzalı), (İlan numarası ve unvanı belirtilmek zorundadır),

  • Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi (Net ve okunur olmalıdır.)

  • Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup, sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

  • 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi , (Sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

  • Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), ( e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)

  • Adli Sicil Kaydı (E-devletten resmi kurum / memuriyet seçeneği kullanılmalı)

  • Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge/ katılım belgesi/ sertifika.

  • Detaylı Hizmet Dökümü (e-Devletten SGK tescil ve hizmet dökümü / barkotlu belge oluştur seçeneği kullanılmalı

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...