Üniversiteye temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılıyor!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı 40 kişilik temizlik ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları bugün başladı. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup KPSS şartı aranmayacak.

Üniversiteye temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılıyor!
Üniversiteye temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılıyor!
GİRİŞ 21.10.2021 09:03 GÜNCELLEME 21.10.2021 09:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara’da bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesine temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak alımlara başvurular KPSS şartsız olarak yapılacak. Peki başvuru şartları neler?

Genel Başvuru Şartları Neler?

  • Türk vatandaşı olmak,

  • 18 yaşını tamamlamış olmak,

  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik,yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

  • Askerlik ile ilişiği olmamak,

  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

  • Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak,

  • Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmiş olmamak.

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları

  1. En az ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak en fazla lisans mezunu olmak.

  2. 30 yaşını doldurmamış olmak.

  3. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce verilen geçerli bir Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak.

  4. Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde (15 Temmuz Yerleşkesi, Milli İrade Yerleşkesi, Bilkent Yerleşkesi, Cinnah Yerleşkesi, Çubuk Yerleşkesi, Esenboğa Merkez Külliyesi, Keçiören Yerleşkesi, Tuz Gölü Yerleşkesi, Ulus Yerleşkesi, Varlık Yerleşkesi) vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır.

  5. Güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

  6. Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak. (Örneğin; 180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+13=93’ten fazla, 80- 17=63’ten az olmaması gerekmektedir.)

  7. Güvenlik Görevlisi olarak en az 2 (iki) yıllık iş deneyimi istenecek olup, iş deneyimini SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

Temizlik Personeli Alımı Şartları

  1. Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak.

  2. 35 yaşını doldurmamış olmak.

  3. Temizlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

  4. Üniversitenin tüm yerleşkelerinde çalıştırılabileceklerini kabul etmiş olmak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde (15 Temmuz Yerleşkesi, Milli İrade Yerleşkesi, Bilkent Yerleşkesi, Cinnah Yerleşkesi, Çubuk Yerleşkesi, Esenboğa Merkez Külliyesi, Keçiören Yerleşkesi, Tuz Gölü Yerleşkesi, Ulus Yerleşkesi, Varlık Yerleşkesi) çalışma düzenini kabul etmiş sayılır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) internet sitesi üzerinden 18.10.2021 tarihinden itibaren (5) gün süre ile online olarak yapılacaktır.  Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. 

Başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan bağlantıya giriş yapmaları gerekmektedir. Ardından açılan sayfanın sağ alt köşesinde yer alan ''İş Yeri Ünvanı'' yazan kısma ''Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'' yazarak belirtilen ilanlara ulaşabilirler.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız!

YORUMLAR 2
  • Memleket be 1 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler hizmetliye güvenlikten fazla maaş veriyor ne kar absürt
    Cevapla
  • Celile ersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu basvuruyu yapamadim lütfen yardimci olun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu