İstanbul Üniversitesi 8 bin TL maaş ile personel alımı devam ediyor!

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi’nde görev yapmak üzere minimum 8 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alımlar hangi kadrolara yapılacak?

İstanbul Üniversitesi 8 bin TL maaş ile personel alımı devam ediyor!
İstanbul Üniversitesi 8 bin TL maaş ile personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 17.11.2021 08:57 GÜNCELLEME 17.11.2021 09:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre; İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesine Sözleşmeli Personel olarak 2.Kaptan – Sınırlı Vardiya Zabiti, Usta Gemici, Gemici, Yağcı ve Kamarot alımı yapılacak. Başvurular KPSS şartsız olarak yapılacak ve ön başvuruları kabul edilen adaylara yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Peki başvuru şartları neler?

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?



 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak. 

  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek. 

  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar. 

  • Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliğinde her pozisyon unvanı için belirtilen asgari niteliklere sahip olmak.

NE KADAR MAAŞ VERİLECEK?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular, bugünden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden online olarak yapılacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI: 

Her bir unvan için atanmaya hak kazananların başarı sıralaması; yazılı sınavın %40’ı, sözlü sınavın %30’u ve uygulamalı sınavın %30’u hesaplanarak oluşacak sıralamaya göre belirlenecektir. Sonuçlar sınavların bitiminden itibaren en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Her unvan için kontenjan sayısının 5 (beş) katı yedek belirlenecektir. 

Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. 

  • Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir. İdare tarafından ödenmiş olan herhangi bir bedel var ise yasal faizi ile birlikte tazmin edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz. 

  • İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

YORUMLAR 1
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    ne olur duyun sesimizi 2021 kpssli olanlar tercih yapamayacak mı puanımız yanmasın ayrıca 35 yaşına bağlı olarak 1 veya 2 yaş daha ilave edilsin yasalaşsın lisans mezunuyuz istihdam olamıyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı