Dokuz Eylül Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için son 5 gün...

Dokuz Eylül Üniversitesi en az lise mezunu 59 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. İlan ile başvuru şartlarında şekline kadar tüm detayları duyuran kurum, KPSS puanı esas alarak istidam sağlayacak. Yapılan açıklamada başvuruların yarın itibari ile başlayacağı belirtildi. İşte DEÜ personel alım ilanı

Dokuz Eylül Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için son 5 gün...
Dokuz Eylül Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için son 5 gün...
GİRİŞ 03.12.2021 10:15 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dokuz Eylül Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (b)fıkrasına  53 Hemşire, 4 Sağlık Teknikeri, 1 Röntgen Teknisyeni, 1 Destek Personeli olmak üzere toplamda 59 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu ve dengi okullardan mezun olma şartı araya kurum, tüm adayları KPSS puanı esas alınarak istidam edecek. İşte 2021 Kasım ayı personel alımı.. 

Benzine, LPG'ye ve Mazota (Dizel) yeniden zam geldi! Gece yarısından itibaren...Benzine, LPG'ye ve Mazota (Dizel) yeniden zam geldi! Gece yarısından itibaren...

Altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti! 3 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatlarıAltın fiyatları yeniden tırmanışa geçti! 3 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatları

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 23 Kasım 2021 tarihi itibari ile başlayıp, 6 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar gerekli belgelerle birlikte başvuru süresi içerisinden üniversite hastanesinin insan kaynakları bölümüne şahsen müracaatta bulunmaları gerekiyor.

Gerekli Belgeler Neler?

1- Başvuru Formu (Adaylar http://www.deu.edu.tr internet adresinde yer alan Duyurular linkinden temin edeceklerdir)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin ön ve arka yüzlü fotokopisi (1 adet)

3- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (1 adet)

4- Fotoğraf (1 adet)

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)

6- Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge (Terhis, tecil, muaf vb.)

Başvuru Şartları Neler?

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerliğini yapmış olmak, fiilen askerlik görevinde bulunmamak yahut ertelemiş olmak, göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

f) Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3 üncü maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır

Özel Başvuru Şartları Neler?

1- 2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak, Lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için KPSS P93, Ortaöğretim veya Dengi Okul mezunları için KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Adayların 2020 yılı KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.

2- Başvuracak adayların, başvurduğu ilan kodunda yer alan "Aranan Nitelikler" in tamamını taşıyor olmak ve bunu belgelendirmek.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Tüm pozisyonlar için ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, vardiyalı ve nöbet usulü çalışmasına engel durumu bulunmamak.

5- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 1
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret sorunu muhakkak çözülecektir ama bundan daha önemli ülkemizde kamu personeli atama,yaş sınırı,işsizlik ve istihdam sorununun en kısa zamanda çözümlenmesi gerekiyor halk iş bulamıyor bu sebepten çözüm lazım çözüm ne olur duyun sesimizi 2021 kpssli olanlar tercih yapamayacak mı puanımız yanmasın ayrıca 35 yaşına bağlı olarak 1 veya 2 yaş daha ilave edilsin yasalaşsın lisans mezunuyuz istihdam olamıyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı