KPSS 65 puan ile sözleşmeli personel alımı sürüyor! Başvurular ne zaman bitiyor?

Bursa Uludağ Üniversitesi en az KPSS 65 puan ile personel alım ilanı yayınladı. Başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak. İşte 2021 BUÜ sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı

KPSS 65 puan ile sözleşmeli personel alımı sürüyor! Başvurular ne zaman bitiyor?
KPSS 65 puan ile sözleşmeli personel alımı sürüyor! Başvurular ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 14.12.2021 10:38 GÜNCELLEME 14.12.2021 10:39

Bursa Uludağ Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü’nün Açıktan Alım İzni ile toplamda 50 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasında istidam sağlayacak olan kurum en düşük 65 KPSS puan şartı arıyor. Ayrıca kurum personel alımına ilişkin merak edilen diğer tüm detayları yayınladığı resmi ilan metni ile açıkladı. İşte BUÜ personel alımı hakkında merak edilenler...

Altın fiyatlarında büyük dalgalanma! 14 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatlarıAltın fiyatlarında büyük dalgalanma! 14 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatları

2022 Emekli promosyonlarına zam gelecek mi? Ziraat Halkbank Garanti TEB QNB promosyon ödemeleri2022 Emekli promosyonlarına zam gelecek mi? Ziraat Halkbank Garanti TEB QNB promosyon ödemeleri

Başvurular Ne Zaman Bitiyor?

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 6 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 20 Aralık 2021 tarihinde sona erecek. 

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (http//personelalimi.uludag.edu.tr) adresi üzerinden başvurularını kolaylıkla tamamlayabilecek.

BAŞVURU EKRANI

Başvuru Şartları Neler?

1) Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, 

2) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak. 

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Yerleşmeye hak kazanan adayların başvuruları şahsen alınacağından, askerlik ile ilişiği bulunduğu tespit edilen ve Kurumumuzca belirlenecek olan göreve başlama tarihinde göreve başlayamayacak olan adayların başvuruları iptal edilecektir. 

4) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alıyor olmamak. 

5) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek durumu bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan alınacak sağlık raporu ile belgelendirmek. (Atamaya hak kazanma durumunda adaylardan sağlık raporu istenecektir.) 

6) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’li olarak çalışıyor olmamak. 

7) Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kamu kurumlarında istihdam edilenler, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların, Yeniden Hizmete Alınma başlıklı Ek 1.Maddesi “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. 

8) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz. 

9) Başvuru bitim tarihi itibariyle tüm pozisyonlar için 30 (otuz) yaşından gün almamış olmak. 

10) Kurumumuzca belirlenecek olan göreve başlama tarihinde göreve başlamalarına engel bulunan ve göreve başlayamayacak durumda olan adayların başvuruları yerleşmeye hak kazansalar bile iptal edilecektir. 

11) Adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacaktır. Sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor